Чому діти Ніни Матвієнко досі живуть з 74-річною матір’ю: вдома у артистки оселилися дочка, зять і старший син

Відома українська співачка та володарка почесного звання народної артистки Ніна Матвієнко – багатодітна мама і вже бабуся. Більшість нащадків зірки досі живуть з нею.

За все своє життя Ніна Матвієнко лише раз виходила заміж. Її єдиний чоловік – живописець Петро Гончар, син фольклориста і етнографіста Івана Гончара. Різні періоди були у стосунках подружжя, а нещодавно після 50 років у шлюбі артистка відправила обранця жити на дачу, але незабаром впустила знов додому і запевнила, що розлучатися ніхто не збирається.

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Що відомо про дітей Ніни Матвієнко і Петра Гончара

Усі діти Ніни Матвієнко

В шлюбі Ніни Матвієнко і Петра Гончара на світ з’явилися троє дітей. Найстарший син Іван став монахом, коли йому було 33 роки. Йому вже 48 і називають його не Іваном, а Януарієм – церковне ім’я чоловіка. Довгий час він служив у бахчисарайсьму Свято-Успенському монастирі, звідки був вимушений перебратися до Ніжина у храм Іоанна Богослова.

Старший син Ніни Матвієнко пішов у монастир
Старший син Ніни Матвієнко пішов у монастир

На життя отець Януарій заробляє написанням ікон, адже на службі зарплатню не платять. Через це оренду квартири чоловіка покривають батьки, а храм у Ніжині здебільшого тримається саме на пожертвування Ніни Митрофанівни, як розповідав Іван в інтерв’ю.

Скільки насправді дітей у Ніни Матвієнко
Скільки насправді дітей у Ніни Матвієнко

Андрій, середній син зіркової пари, теж став живописцем, тоді як Тоня пішла стопами матері єдина з родини. Вона ж першою подарувала батькам онучку – у 17 років Матвієнко-молодша народила дочку Уляну. Пізніше у неї народилася друга донька, які назвали на честь бабусі Ніною.

Чоловік та діти Ніни Матвієнко
Чоловік та діти Ніни Матвієнко

Антоніна та її чоловік Арсен Мірзоян з дітьми давно живуть в будинку матері. Народна артистка не приховує – хоче, щоб вони скоріше з’їхали. На її радість зять і Тоня нарешті придбали власне житло, проте до новосілля ще далеко.

Схожі статті