Шлях до серця Алли Пугачової лежить через шлунок: Максим Галкін показав, за що його кохає легендарна Примадонна

Максим Галкін показав у своєму особистому блозі, як він проводить вечори разом із дружиною - співачкою Аллою Пугачовою. Щоб побачити кадри з рутини зіркового подружжя - читайте далі.

Стосунки Максима Галкіна та Алли Пугачової на початку викликали чимало осуду та нарікань зі сторони ЗМІ та навіть прихильників. Справа в тому, що Примадонна на 27 років старша за свого обранця, до того ж на момент знайомства з коміком вона була заміжня за Філіпом Кіркоровим, якого в результаті й кинула заради молодого красеня.

Тим не менш з часом у закоханих почало з’являтися все більше фанатів. Алла та Максим розкрили свій секрет – вони почали зустрічатися ще в 2001 році, практично відразу після знайомства. А ось офіційно свої стосунки зіркова пара оформила лише в 2011 році. А в 2013-му сурогатна мати народила їм двійнят Лізу та Гарі.

Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Зараз щасливе зіркове сімейство мешкає своєю великою родиною у Підмосков’ї. Максим не раз говорив про те, що вони разом із Аллою оселилися не просто в домі, а у справжньому замку. Ззовні будівля дійсно нагадує невеликий палац, у ній навіть є башти. Відомо, що площа самого помістя дорівнює 1 га, а площа будинку оцінюється в 3 тисячі метрів квадратних. Тут 6 поверхів, 20 кімнат, а також басейн і домашній кінотеатр.

Як виглядає будинок Алли Пугачової та Макисма Галкіна
Як виглядає будинок Алли Пугачової та Макисма Галкіна

У своєму особистому блозі, за яким слідкують понад 9 мільйонів користувачів, Максим Галкін регулярно ділиться сімейними буднями. Так шоумен показав, як він самостійно готує вечерю для їхнього сімейства.

Максим Галкін показав, за що його кохає легендарна Примадонна
Максим Галкін показав, за що його кохає легендарна Примадонна

Галкін підсмажує рибу та робить до неї гарнір, а Примадонна у свою чергу поряд із коханим чоловіком пробує його кулінарні шедеври. Прихильники залишаються у захваті від такої родинної гармонії зіркової пари. Максим же зізнався, що йому займатися домашніми справами для сім’ї лише в радість, навіть після тяжкого робочого дня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.