Професія не для жінок: екс-віагрянка Віра Брежнєва розповіла, ким мріяла стати в дитинстві до кар’єри співачки

Співачка Віра Брежнєва у своєму особистому блозі вирішила відповісти на питання від прихильників. Зокрема зірка естради розповіла, ким вона мріяла працювати у дитинстві.

Віра Брежнєва на сьогоднішній день являється однією з найпопулярніших артисток на естраді. Вона змогла побудувати блискучу кар’єру на сцені, знятися в декількох кінофільмах, озвучити мультфільми і навіть заснувати власний бренд косметики. Хоча всього цього могло не бути, адже змалечку Віра навіть не мріяла про славу та популярність.

За особистим блогом артистки сьогодні слідкують 12,5 мільйонів користувачів мережі. Тож Брежнєва щодня намагається радувати своїх прихильників новими фото та відео. Або навіть влаштовує для них цікаві інтерактиви. Наприклад, співачка запропонувала своїм фанатам задати будь-які питання, які їх цікавлять, а вона відповість на найцікавіші. Дехто поцікавився, ким Віра мріяла стати у дитинстві.

Ким Віра Брежнєва мріяла стати у дитинстві
Ким Віра Брежнєва мріяла стати у дитинстві

Екс-віагрянка відповіла, що змалечку в неї було три варіанти професій, які вона розглядала для майбутнього – і всі вони далекі від творчості та тієї сфери, якою Віра займається сьогодні. Як виявилося, Брежнєва хотіла працювати вихователькою у дитячому садку, лікарем або взагалі патологоанатомом.

Насправді після школи тоді ще Віра Галушка (справжнє прізвище виконавиці) почала втілювати у життя професійну мрію. Красуня закінчила медичне училище й пішла працювати на хімічний завод у рідному Дніпродзержинську, де трудилися її батьки.

Як виглядала Віра Брежнєва до популярності
Як виглядала Віра Брежнєва до популярності

Її долю змінив один із концертів групи ВІА Гра, на якій Віра прийшла в якості глядачки. Тодішні учасниці колективу запросили її на сцену виконати одну з пісень. Продюсери Костянтин Меладзе та Дмитро Костюк у свою чергу помітили яскраву блондинку та пізніше знайшли її, коли колектив вирішила покинути Альона Вінницька.

Таким чином Віра так і не втілила у життя мрію стати медиком, проте змогла стати кумиром для мільйонів шанувальників у різних країнах.

Схожі статті