У Софії Ротару є таємна донька? 74-річна артистка підтвердила чутки та пояснила, як все було насправді

Відома українська співачка Софія Ротару має безліч таємниць, деякі з яких досі намагаються розкопати представники преси. Що саме відкрила сама артистка, дізнайтеся в нашій статті.

На протязі багатьох років журналісти намагаються розкопати правду про молодість Софії Ротару. У період, коли вона ще не була заміжня за Анатолієм Євдокименко є маса пробілів, які не вдається відновити жодному з журналістів.

Чи є у Софії Ротару таємна донька

Тим не менш, саме завдяки ЗМІ мережею розповсюдилися чутки про роман і навіть шлюб співачки з композитором Володимиром Івасюком. Чи був насправді зв’язок цих двох талановитих людей любовним, достовірно невідомо. Але фантазія деяких журналістів зайшла настільки далеко, що з’явилася інформація про таємну доньку Софії Михайлівни, яка народилася начебто саме від Івасюка.

Чи є у Софії Ротару таємна донька

Згодом також розповсюдилася історія про викрадення цієї дитини. Начебто Софія Михайлівна розшукувала свою доньку, яку поцупили у зіркової сами з-під носа.

Софія Ротару влаштувала скандал з подругою через свого молодого коханця
Чи є у Софії Ротару таємна донька

Артистка дала інтерв’ю стосовно цього питання, і підтвердила, що викрадення дитини дійсно було, але цим малюком був Руслан, а не таємна донька.

Також необхідно зазначити, що роман з Івасюком Софія Ротару досі не спростувала. Можливо, такий піар її на руку, а може їй і не доводилося чути ці історії. Більшість зірок беруть за правило взагалі не читати заголовки зі своїм ім’ям задля збереження душевного спокою.

Як виглядає другий чоловік Софії Ротару
Чи є у Софії Ротару таємна донька

Що ж стосується секретів Софії Михайлівни, вона якось зізналася, що в неї їх купа, і вона навіть готова ними поділитися з аудиторією, але лише тоді, коли піде зі сцени. Цілком імовірно, що цей день не настане ніколи.

Схожі статті