39-річний Влад Яма разом з дружиною та сином до не поспішають до України з-за кордону: “Побоялися повертатися”

Відомий український хореограф Влад Яма та його сім'я продовжують свій відпочинок у Сполучених Штатах Америки, не дивлячись на роботу танцюриста та навчання Леона.

Наприкінці грудня відомий український хореограф Влад Яма рушив разом зі своєю сім’єю на відпочинок. Спочатку вони відвідали Мексику, потім дісталися Флориди, а після круїзу планували повертатися до України. На цей раз їхня подорож мала бути у рази коротша за попередні. Пояснювалася таке рішення дуже просто: Леон пішов до першого класу і не мав пропускати уроки.

Влад Яма не повертається до України

Нещодавно зірка вийшов на зв’язок зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і повідомив, що вирішив не завершувати свій відпочинок разом сім’єю в Сполучених Штатах, відпросився на роботі, знехтував навчанням сина, здав квитки на літак, і все заради того, щоб побути ще тиждень в Америці.

Влад Яма не повертається до України. Скріншоти особистої сторінки Влада Ями

“Так, подорож трохи затягнулася, насправді ми мали повертатися до України ще вчора, але не встояли і поміняли квітки. Тому залишаємось тут ще на тиждень”, – зізнався хореограф.

Такий крок він пояснив дуже просто — не могли встояти. Але користувачі мережі запідозрили хореографа у тому, що він, як деякі блогери вирішив не повертатися додому, допоки не впевнитися у повній безпеці цієї поїздки.

Влад Яма не повертається до України. Скріншоти коментарів під публікацією артиста

Деякі підписники не на жарт захвилювалися стосовно роботи чоловіка, адже зйомки не чекають. Тим не менш, немає сумнівів, що Влад Яма точно знає, що робить і чи є у нього можливість продовжувати свої канікули. Тож тривалість його відпочинку традиційно не зміниться, хоча він планував зовсім інакше.

Схожі статті