Тіна Кароль розповіла про кохання після того, як спливли кадри, на яких вона зі своїм менеджером: “Будуть судити”

Відома українська співачка Тіна Кароль розсекретила деякі свої погляди на любов, життя та гармонію. Про це стало відомо з її особистої сторінки в Інстаграм.

У січні цього року особисте життя Тіни Кароль знову стало найобговорюванішою темою. Справа в тому, що артистка засвітилася у компанії свого піар-директора Павла Орлова на Новий рік. Молоді люди на фотографії трималися за руки, що спричинило плітки про їхній роман.

Тіна Кароль розповіла про кохання після того, як спливли кадри, на яких вона зі своїм менеджером

Буквально через декілька тижнів артистка святкувала свій 37-й день народження і знову мережі потрапили кадри, на яких поп-діва ніжно обіймає менеджера, поклавши свою голову йому на плече. Вже тоді шанувальники вирішили, що вони — пара і почали активно розповсюджувати ці чутки далі.

Тіна Кароль розповіла про кохання після того, як спливли кадри, на яких вона зі своїм менеджером

Тим не менш, поп-діва як завжди обирає свою стару стратегію — відмовчуватися, не коментувати і нарощувати інтригу. Хтось у цей роман вірить, хтось вважає його черговим піаром. Але питання любові все ж таки цікавлять артистку. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію книги, яку вона читає. У ній йдеться про кохання, любов, гармонію та хороше ставлення до оточуючих.

Тіна Кароль розповіла про кохання після того, як спливли кадри, на яких вона зі своїм менеджером. Скріншот особистої сторінки зірки.

Судячи з усього, знаменитість закликає своїх підписників не засуджувати інших людей, а ставитися з любов’ю, адже саме таким шляхом можна досягти гармонії в житті та позбавитися тягаря пристрастей людських.

Схожі статті