Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту “Холостячка” і розриву з Задворним: “Не здохла під парканом”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч та колишня екс-холостячка в одній особі пожартувала над собою стосовно її участі у проєкті. Усі деталі в статті.

Відома українська виконавиця Інна Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, продовжує розвивати тему життя після проєкту. Артистка постійно ділиться зі своїми підписниками новинами, які безпосередньо зачіпають її особисте життя, і також не скупиться на емоції.

Завжди делікатно та романтично Злата знайшла місце у своїх соціальних мережах і для вельми грубих жартів.

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту “Холостячка”

Цікавий відеролик вона опублікувала на особистій сторінці в соціальний мережі TikTok, назвавши його “Холостячка: життя після проєкту”. Вона наклала на кадри популярну аудіодоріжку, на якій голос Лариси Гузеєвої розповідає, що вона “не здохла під парканом” і тепер “може відпочити”.

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту Холостячка

У коментарях одразу знайшлися і ті хто гумор знаменитості оцінив, і ті хто почав повертатися у минуле та знову повчати артистку життю. Пригадали і про Дмитра Шевченка, і про Макса Тарапату.

Злата Огнєвіч розповіла про життя після проєкту Холостячка

Нагадуємо, що екс-холостячка у фіналі проєкту обрала Андрія Задворного. Результатами глядачі не були задоволені, але сподівалися на те, що Злата зможе знайти щастя поруч з обранцем. Та все марно. Через півтора місяці вона та її новий коханий розійшлися. Андрій зізнався, що втратив почуття до екс-холостячки і вирішив не тягнути резину.

Сама Злата відреагувала на новину про розставання вельми бурхливо. Це можна було спостерігати і на пост-шоу, де співачка лила сльози. А після зйомок цього епізоду стосунки між Андрієм та артисткою взагалі зіпсувалися. Чоловік не повірив у щирість її емоцій, а Огнєвіч заявила, що після такого не готова до нових романів.

Схожі статті