48-річний Олександр Пономарьов показав красуню, з якою живе: зовсім не Олена Мозгова та Мартинюк

Як відомо, Олександр Пономарьов проживає разом з цивільною дружиною, яку суворо охороняє від очей сторонніх та цікавості преси. Але окрім коханої, у нього є ще одна рідна душа.

Після розлучення з Вікторією Мартинюк Олександр Пономарьов зрозумів, що більше не хоче мати публічні стосунки. Усі його наступні романи відбувалися таємно, і приховувалися настільки старанно, що пресі так і не вдалося дізнатися жодних деталей його особистого життя. Співак ділиться кадрами лише зі своїми дітьми та улюбленицею Ші.

Олександр Пономарьов показав красуню, з якою живе

Саме вона нещодавно стала головною героїнею його публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Собака була відзнята у вельми цікавій позі, на ковдрі. Песик мав бездоганне укладання та стрижку.

Олександр Пономарьов показав красуню, з якою живе. Скріншоти особистої сторінки співака

Почуття гідності також не чуже для улюблениці артиста — Ші гордо тримала мордочку і не видавала бурхливих емоцій.

Після того, як Олександр Пономарьов похизувався своєю кращою подругою, він показав на камеру і свій наряд. На цей раз образ артиста складався з блакитного костюму, чорної сорочки, вишуканого реміню та трендових кросівок.

Нагадуємо, що Олександр Пономарьов був одружений двічі. Шлюб з Оленою Мозговою зруйнувався через її ініціативу. Продюсерка закохалася в іншого чоловіка та через це вирішила покласти край взаєминам з співаком. Що стосується Вікторія Мартинюк, то в їхніх стосунках сталося все рівно навпаки. Після розриву жінка звинуватила артиста у численних зрадах та негідній для чоловіка поведінці у сім’ї.

У своєму інтерв’ю Вікторія зазначила, що добра знайома за цивільною дружиною Пономарьова, і навіть знайшла з нею спільну мову. Однак, імені жінки вона не називала.

Схожі статті