МастерШеф. Битва сезонів 2 випуск від 29.01.2022: хто покинув шоу та сильно розчарував суддів

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску від 29.01.2022 вже стало відомо. Щоб дізнатися, хто покинув кулінарний телепроєкт, читайте нашу статтю.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску від 29.01.2022. Після того, як що покинув перший учасник, усі інші фіналісти попередніх сезонів продовжують свою боротьбу та намагаються використати даний їм другий шанс по максимуму.

Хто з учасників покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску

Перші два конкурси були зорієнтовані на швидкість та знання в області кулінарії. Так, учасники розподілилися на команди і мали приготувати страву, рідку всередині, і тверду ззовні, а також впоратися з завданням за період, допоки догорить свічка.

У перших конкурсах гірше за всіх показала себе Яна, яка почала плакати прямо в ефірі. Фанати кулінарної програми розцінили це, як непрофесіоналізм і активно почали критикувати дівчину за її поведінку під час зйомок.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску від 29.01.2022. Скріншот коментарів під публікацією офіційного акаунту шоу

Так, що покинув учасник Серафим, якого публіка і без того вважала найслабшим.

В коментарях люди розділилися на табори: деякі вважають, що йому з самого початку нема було чого робити на проекті, інші впевнені, що просто необхідно когось виганяти, тому Серафим мав можливість взяти участь у шоу декілька випусків. Так чи інакше, але вилітом хлопця аудиторія в основному була задоволена і бачила у цьому логічність та своєчасність.

Схожі статті