Софія Ротару була заміжня двічі: як виглядає другий чоловік артистки, якого вона ховала у тіні Анатолія Євдокименка

Особисте життя Софії Ротару викликати масу питань, ну так як артистка ніколи не ділилася деталями з пресою. Рідний брат і чоловіка взагалі звинувачував її у тому, що вона складає казки.

Особисте життя Софії Ротару ніби ніколи ні для кого не було великим секретом. Зірка прожила усе своє життя поруч з Анатолієм Євдокименко, від якого народила сина Руслана, а після його смерті залишалася самотня. Однак, мережею блукає зовсім інша інформація. Преса присвятила багато часу тому, щоб дізнатися, чи були у житті співачки інші коханці. І варто відмітити, що їм вдалося дістати певну інформацію.

Софія Ротару була заміжня двічі

У шоу-бізнесі активно пліткують, що Софія Ротару насправді була заміжня двічі. Однак, достовірно невідомо, чи був перший шлюб офіційним або цивільним. Зв’язок з Софією Михайлівною приписують великому композитору та виконавцю Володимиру Івасюку, який написав для артистки легендарні пісні. Про це повідомляє Rambler.

Софія Ротару була заміжня двічі

Ходили навіть чутки про те, що у них була дитина, але Софія Михайлівна поквапилася їх спростувати — син у неї єдиний, вона народила лише Руслана. Схилятися до думки про те, що співачка була зв’язана з чоловіком любов’ю журналістів змусили не тільки численні кадри молодих людей разом, але й місце, яке Софія займала у житті Володимира. Коли він помер, вона мала нести його портрет.

Софія Ротару була заміжня двічі

Цього не сталося лише тому, що виконавиця знаходилася на гастролях і вельми далеко від кладовища, де була призначена процесія. Навіть якщо б Софія Ротару кинула все та поїхала на похорон, вона б не встигла.

Сама артистка коментарів стосовно стосунків з Володимиром Івасюком не давала, але і не підтверджувала розмова про їхній цивільний шлюб.

Схожі статті