50-річний Ектор Хіменес-Браво більше не холостяк і не приховує своїх стосунків з Мартиновською: “З Олею разом”

Ектор Хіменес-Браво як завжди вміло інтригує публіку та змушує фанатів хвилюватися стосовно його особистого життя. Чи насправді він зустрічається з Ольгою Мартиновською, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво роками залишався холостяком. Хоча чоловік намагався влаштувати своє особисте життя, публічність йому відверто у цьому заважала. Про це він зізнався сам своїм підписникам. Зараз він не є холостяком. Шеф-кухар перебуває у стосунках з жінкою, але її імені та особистості не викриває.

Ольга Мартиновська підтвердила, що Ектор Хіменес-Браво більше не холостяк
Ектор Хіменес-Браво більше не холостяк і не приховує своїх стосунків з Мартиновською

Ектор Хіменес-Браво більше не холостяк і не приховує своїх стосунків з Мартиновською

Нещодавно його почали активно підозрювати у романі з Ольгою Мартиновською. І все дійсно виявилося не так, як сприймалося глядачем. Однак, справа не у романтичних стосунках, а майже в сімейних.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чому так несподівано повів Олю Мартиновську до РАЦСу
Ектор Хіменес-Браво більше не холостяк і не приховує своїх стосунків з Мартиновською

Виявляється, вони настільки міцно дружать, що донька Ольги Мартиновської Віра вважає, що Ектор — її хрещений батько.

Днями зірка також отримав питання стосовно його роману з колегою на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але щоб не обманювати своєї аудиторії він взагалі нічого не відповів, а прикріпив відео, на якому вони з Олею відпочивають.

Ектор Хіменес-Браво більше не холостяк і не приховує своїх стосунків з Мартиновською. Скріншот особистої сторінки кулінара

Як розцінювати цей знак підписники не мають гадки, але одне зрозуміло точно — Ектор залишив усе це фантазії користувачів мережі і абсолютно не проти того, що його “шиперять” (уявляють, що вони у любовних стосунках) з колегою.

Схожі статті