40-річний Потап зізнався, чим завершився його скандал з Тіною Кароль і знову познущався над нею: “Як можна…”

Відомий український виконавець Олексій Потапенко згадав його конфлікт з Тіною Кароль та розповів, чим він завершився. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року Олексій Потапенко, як і багато інших знаменитостей мав неприємний конфлікт з Тіною Кароль. Поп-діві довелося пережити невдалі жарти Олі Полякової та критику своїх колег. Справа ж з Потапом  полягала у відеоролику, який планувався, як кумедний, але зовсім не сподобався поп-діві. Артистка дала зрозуміти, що Олексій перегнув палицю, але продовження скандалу глядач не мав можливості спостерігати.

Потап зізнався, чим завершився його скандал з Тіною Кароль

Потап у програмі Позаочі
Потап зізнався, чим завершився його скандал з Тіною Кароль

Так, минулого року на фестивалі “Atlas Weekend” гурт “MOZGI” посміявся з виконавиці. В інтерв’ю Muzvar ПТП сказав:

“Ми не знаємо, хто це”. Інші учасники колективу підхопили, почавши римувати ім’я Тіни Кароль із “карантином”, “Буратіно” та “Кароль Тіна”

Виконавиця не змусило чекати на відповідь, і публічно заявила, що їй соромно за музикантів.

Журналісти платформи ТСН передають, що Олексій Потапенко нарешті зізнався, чим же завершився його конфлікт з колегою. Виявляється, після цього йому довелося вибачатися перед артисткою. У програмі “Неймовірна правда про зірки” репер розповів, що особисто вибачався у Тіни за жарт.

“Як можна забути, хто така Тіна Кароль?! Це те саме, що забути, хто такий Ісус Христос”, – поділився він.

Після вельми грубого жарту в адресу співачки, він зізнався, що вибачився перед нею і визнав свою провину.

Варто відмітити, що артисти насправді добре знайомі між собою, адже не одноразово їм доводилося співпрацювати. А тим не менш, дружніх стосунків між ними не вийшло. Тіна та Олексій дотримуються суто робочих взаємин.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.