Альфонс чи спонсор: ким насправді є екс-чоловік Аліни Гросу, який інвестував у її кар’єру, а має славу утриманця

Аліна Гросу та Олександр Комков розлучилися два роки тому, але відголоски скандального розставання досі лунають у пресі. Так ким же насправді був чоловік?

Олександр Комков та Аліна Гросу побралися 2019 року. Весілля було зіграно в Італії, а витрачено на торжество 100 тисяч доларів. Принаймні, так стверджує артистка.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Але шлюб не витримав навіть і року і через шість місяців дав серйозну тріщину. Як стверджує співачка, усе сталося за ініціативою Олександра. Спочатку він хотів пожити окремо, потім пішов до жінки, яка перевершувала Аліну за статками, а згодом намагався повернутися до сім’ї. От тільки співачка вже не пробачила колишнього. За словами Аліни Олександр заробляв менше, це також зіграло свою роль.

З розповіді артистки преса зробила висновок, що Комков був людиною нечесною, схожим на альфонса. Та чи правда це?

Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим
Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Хороший друг бізнесмена Дмитро Ебаноїдзе дав ексклюзивне інтерв’ю виданню Клікер, в якому запевнив, що насправді Комков допомагав Аліні влаштувати її кар’єру. Ба більше, чоловік назвав це інвестицією. Тобто бізнесмен не шкодував грошей на розвиток творчості своєї благовірної. Комков нібито прогорів у цій справі, адже стосунки з коханою не задалися, а дивідендів він, звісно, в очі не побачив.

Аліна Гросу
Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Про це Гросу не згадувала у своїх інтерв’ю, але немає ніякої гарантії, що це правда. Сам Олександр також суперечить колишній. Чоловік стверджує, що саме вона стала ініціатором розлучення, а не він. Розібратися у цій ситуації, виходить, неможливо. Одне відомо точно, Олександр Комков — хлопець не з простих. Він є московським бізнесменом, і заробляє доволі пристойно.

Схожі статті