40-річна Лілія Ребрик забрала доньку та поїхала геть від Андрія Дикого: розійшлася гарна пара знаменитостей

Лілія Ребрик - сучасна та яскрава зірка. Вона майже нічого не приховує від своїх шанувальників. Нещодавно ведуча збентежила прихильників новиною.

Лілія Ребрик має беззаперечну любов глядача та великий кредит довіри від прихильників. З 2006 року за нею спостерігає велика армія фанатів. З ними знаменитість поводиться по-дружньому. Вона ділиться новинами з життя, розповідає про дітей та стосунки з чоловіком Андрієм Диким.

Виявляється, що попри шалене кохання, яке ведуча намагається демонструвати у мережі та на публічних світських заходах, у реальному житті вона втікає від обранця.

Про це Ребрик розповіла у мережі.

“Що роблю я, щоб не зійти з розуму від жахливих, лякаючих новин? Беру дівчат, влаштовуємо собі дівочий день! На кілька годин відключаємо мізки, не читаємо стрічки новин, не слухаємо в машині радіо, тільки насолоджуємося одна одною і забуваємо про все на світі! Щоб потім повернутися міцними і зі світлими думками!”, – із натхненням написала артистка.

Як виявилося, Лілія поділилася дієвим способом позбутися від стресу. Зірка наголосила, що так, без прив’язки до коханого, бореться з поганими новинами.

Вже не вперше ведуча пропагує засоби для підтримки свого психо-емоційного стану. Так, нещодавно вона розмислювала на тему подяк. Знаменитість ознайомилася з психологічними дослідженнями, де значилося, що такий ритуал приносить щастя.

“Я щаслива, бо вмію дякувати! Вдячна глядачам, які дивляться мене в прямих ефірах і кіно, вдячна тим, хто захоплено (або ні ) дивиться наші вистави, вдячна своїй дикій сімейці і своїм батькам, сестрі і друзям за те, що підтримують навіть божевільні мої ідеї, вдячна підписниками, а ще – хейтерам з критиками, бо все це робить мене кращою і підштовхує щодня вдосконалюватися!”, – написала Ребрик.

Схожі статті