40-річний Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських: продюсер спіймався в момент поцілунку з колегою

Відомий український продюсер Потап вперше розповів про те, як він поцілувався з чоловіком. Подія сталася, коли знаменитість вже був одруженим з Настею.

Відомий український продюсер Потап має великий досвід роботи у шоу-бізнесі, а також безліч історії про курйози та конфузи на сцені. Лейбл артиста завжди вважав і часто знаходився на межі скандалу. Усі добре пам’ятають, як бурхливо публіка відреагувала на поцілунок Насті Каменських та Наді Дорофеєвої на сцені.

Втім, не тільки прекрасна половина лейблу пішла на подібні речі. Виявляється, Потап також поцілував чоловіка і також на сцені.

Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських

У свіжому випуску “Неймовірної правди про зірок” продюсер зізнався, що 2021-го він поцілувався з Олексієм Завгороднім на сцені. І додав, що між ним та його колегами чого тільки не було.

Судячи з усього, зіркове подружжя не вбачає у цьому вчинку нічого такого, що могло б бути схожим на зраду. У своїх інтерв’ю і Настя, і Олексій неодноразово зізнавалися, що ревнощі лише зміцнюють їхні стосунки. При цьому вони цілковито довіряють одне одному.

До чоловіка Насті Каменських Потапа повернулася колишня
Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських

Варто відмітити, що Потап у 2021-у зізнався про те, що не був вірним Ірині Горовій. Зірка розповів, що його стосунки з Настею Каменських насправді почалися тоді, коли він був одружений з продюсеркою, і він дуже шкодує про те, що не зміг правильно вчинити у той момент.

Співачка не спілкується з колишньою дружиною свого чоловіка і не підтримує зв’язок з його єдиним сином Андрієм. У цьому питанні Потап її підтримує, і каже що неправильно було-б, якщо вони б дружили. Каменських не приходить на день народження свого пасинка і ігнорує його свята. Тож є імовірність, що насправді у сім’ї все складніше, ніж здається на перший погляд.

Схожі статті