37-річний Володимир Остапчук покинув другу дружину та втік у Канаду: “Мене попереджали, що поматросить і кине”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поїхав до Канади у цілковитій самотності. Зірка та його дружина Христина прокоментували новини, які були опубліковані у зв'язку з цією поїздкою.

Репутація Володимира Остапчука вельми неоднозначна. Після його розлучення з Оленою Войченко йому довелося не солодко. Хейтери не давали спокою ні днем, ні вночі, а колишня дружина досі приносить у його життя багато проблем, і часто саме за допомогою преси.

Тим не менш, він не втрачає свого почуття гумору та позитивного настрою. Певно, саме ці якості і звели його з його другою дружиною Христиною, яка дуже схожа на нього як поглядами, так і якостями характеру.

Володимир Остапчук покинув другу дружину та втік у Канаду

Нещодавно Володимир Остапчук повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що він знаходиться у Канаді. Його дружина Христина передбачила, що у зв’язку з цим у пресі з’явиляться новини про те, що він покинув свою сім’ю і полетів за кордон. Вона не змогла стриматися і вирішила пожартувати над журналістами, які створюють заманюючі заголовки.

Володимир Остапчук покинув другу дружину та втік у Канаду. Скріншот коментаря під публікацією зірки

Тож у коментарях під публікацією Володимира Остапчука незабаром з’явився жарт від його дружини Христини Горняк, який оцінили як її благовірний, так і звичайні користувачі мережі.

Нагадуємо, що декілька років тому Володимир Остапчук зі скандалом пішов від першої дружини Олени Войченко, який зрадив зі своєю наступною обраницею Христиною. Зараз колишнє подружжя активно судиться через дітей. Екс-благовірна зірки стверджує, що той взагалі не спілкується з дітьми, а Володимир наполягає, що колишня не дає йому можливості їх побачити.

Схожі статті