38-річна Катерина Осадча та 51-річний Юрій Горбунов роз’їхалися: з ким залишилися їхні двоє спільних дітей

Відоме українське подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов повідомили, що розлетілися по різних сторонах. Що змусило пару розстатися, дізнайтеся в нашій статті.

Знамените українське подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов виховують двох спільних синів. Первісток телеведучого Іван з’явився на цей світ 2017-го, а вже через 4 роки до нього приєднався хлопчик на ім’я Данилко. Не дивлячись на складність пологів та стану після них, Катя Осадча не просто швидко відновилася, вона взагалі не перебувала у декреті і працювала, поєднуючи роботу з материнством.

Катя Осадча
Катерина Осадча та Юрій Горбунов повідомили про своє розставання

Подейкують, що малюка їй приносили прямо на знімальний майданчик, щоб вона могла його погодувати.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов повідомили про своє розставання

Також нещодавно Юрій Горбунов давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що за дітьми, коли вони з дружиною не вдома, слідкує нянька або бабусі. Про це було нескладно здогадатися, адже телеведучі працюють не тільки на телебаченні, але й часто виїжджають на приватні замовлення, а також за кордон.

Так і нещодавно Осадча та Горбунов повідомили своїх підписників на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram про те, що вони змушені розстатися.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов повідомили про своє розставання. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Катерина рушила на захід України, а Юрій на схід. Телеведучий зізнався, що він вже знаходиться в Харкові, а його благовірна лише встигла відзняти гори. Звісно, це розставання триватиме недовго, але діти, судячи з усього, залишилися на відповідальність няні та бабусь. Також поруч проживає хрещений батько Івана Горбунова Потап, який може слідкувати за дітьми та приглядати, щоб все було добре.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.