Колишній стиліст Софії Ротару поскаржився на її скандальну поведінку: 74-річна артистка зривається не без причини

Колишній стиліст легенди української естради Софії Ротару дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізнався, яка насправді співачка, коли її не бачать глядачі.

Софія Михайлівна Ротару має вельми гідну репутацію як в Україні, так і поза її межами. Легендарна виконавиця, з сильним вокалом, неймовірними артистичними даними, професіоналізмом та вмінням визнавати помилки. Її репертуар та зовнішність зробили її суперзіркою.

Софія Ротару була заміжня двічі
Колишній стиліст Софії Ротару поскаржився на її скандальну поведінку

Досі мільйони жінок намагаються розгадати секрет молодості та елегантності виконавиці, але не всі розділяють настільки шанобливе ставлення до Софії Михайлівни.

Колишній стиліст Софії Ротару поскаржився на її скандальну поведінку

Софія Ротару влаштувала скандал з подругою через свого молодого коханця
Колишній стиліст Софії Ротару поскаржився на її скандальну поведінку

Уявлення про артистку, як про доброзичливу та елегантну даму далеке від істини, упевнений екс-стиліст Алли Пугачової Дордж Ровалс. Він не раз спостерігав поведінку Софії Михайлівни за лаштунками. І дуже розчарувався. Тим часом, він упевнений, що її агресія має вельми цікаве підґрунтя.

“Я ніколи не бачив у Ротару елегантної зачіски. Мій висновок, що вона просто дуже жадібна. А ще – зла! Щойно вона виходить зі сцени, одразу змінюється. Це, мабуть, через те, що в її житті немає мужика”, — зізнався він виданню “Собесідник“.

Згодом він почав розвивати тему, згідно якої Софія Михайлівна проявляє погані якості характеру саме через відсутність у неї здорових стосунків з чоловіком. Також він розкритикував її стиль, зачіску, манеру одягатися.  Джордж Ровалс заявив, що її гардеробом займаються непрофесіонали і повністю аргументував свою думку. Мовляв, зірка одягається не як Примадонна, а як бабуся.

Схожі статті