45-річна Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство: втратила первістка та дізналася про синдром сина

У кадрі вона позитивна та креативна. Втім, коли вимикаються камери, Слава Фролова поринає у нелегку буденщину - материнство їй далося непросто.

Життєрадісна, завжди усміхнена Слава підкорила всіх українців своєю легкою вдачею, неповторним характером і артистичністю. Вона стала улюбленицею завдяки проєкту “Україна має талант”. Зірка, хоч і намагалася здаватися суворою суддею, але все одно підтримувала навіть тих відчайдухів, над якими реготав весь зал. А найбільше співпереживала Фролова діткам, які вперше були на сцені.

45-річна Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство

Та за променистою посмішкою, осяяним образом багато років крилася непроста родинна драма, яка ледь не зламала жінку.

Як Слава Фролова втратила доньку?

Офіційно відомо, що Слава має двох дітей: доньку Серафиму та синочка Марка. Втім, мало хто знає, що у родині знаменитості був ще один малюк. Своєю історією поділилася зірка СТБ на своїй сторінці у фейсбуці.

“У папці з дитячими документами лежать три папери: 2 свідоцтва про народження та 1 про смерть. У мене було 3 дитини. Зараз 2. Всім знайомий вираз “батьки не повинні ховати своїх дітей” насправді я поняття не мала наскільки це жахливий вираз, поки вада серця не забрала мою першу дитину”

45-річна Слава Фролова розповіла про своє непросте материнство

Що трапилося з сином Слави Фролової?

Молодий хлопець Марк – художник. Йому 17 років і він сповнений надій на життя. Втім, мама знає, що її дитині все дається не так просто, як іншим його ровесникам. Зірка пояснила чому так сталося:

“У Марка Синдром Аспергера (це розлад аутистичного спектру), один із симптомів – порушення емпатії”, – написала Фролова на своїй сторінці в Інстаграмі.

Втім, це не заважає юнаку творчо розвиватися та сягати нових висот у навчанні й житті.

Схожі статті