Сестри Ольга і Наталія Сумські повторили помилку сестер Лідії і Софії Ротару: конфлікти зіркових родин

Сімейні розлади і конфлікти, які псують стосунки між рідними людьми, виникають навіть в родинах знаменитостей. Сестри Сумські і сестри Ротару знають це не з чуток.

Ольга і Наталія Сумські народилися в акторській родині Ганни Іванівни та В’ячеслава Ігнатовича. Своє дитинство дівчата провели за лаштунками, тож їхнє майбутнє було визначено долею. Після школи обидві вступили в інститут театрального мистецтва імені Карпенка-Карого та продовжили сімейну династію.

Публіка завжди захоплювалася не лише талантом і красою сестер, а й їхніми стосунками, які були сповнені сестринською теплотою, проте вже доволі довгий час це не так. Виявилося, що між Ольгою і Наталією доволі натягнуті відносини. Пов’язано це з різними поглядами на політику і життя в цілому.

Як виглядає батько Ольги та Наталії Сумських
Сімейний конфлікт сестер Сумських

Так, в інтерв’ю Талі Калатай Сумська-молодша зізналася, що старша сестра різко сприймає появу Ольги в серіалах, які транслюються на російському телебаченні. Вона у свій захист каже, що не завжди можна передбачити, що проєкт, знятий українськими режисерами, продюсерами й сценаристами, зрештою показуватимуть не лише на вітчизняному ТБ. Крім того, Наталія не розуміє любові родички до соціальних мереж, де вона висвітлює майже усе своє життя.

Тим не менш, Ольга не втрачає надії, що рано чи пізно між ними все налагодиться:

“Так чи інакше, я завжди з великою повагою ставлюся до Наталі, як до найталановитішої, найпрекраснішої акторки в Україні”.

У стосунки сестер Ротару теж втрутилася політика. У легендарної співачки є три рідних сестри – Лідія, Ауріка та Зінаїда. Найближче вона спілкується з Аурікою, а з Лідією в минулому у них виник конфлікт.

Сестри Ротару Лідія, Софія і Ауріка
Сестри Ротару Лідія, Софія і Ауріка

В інтерв’ю виданню Гордона Лідія розповідала, що після подій 2014-го вони допомагають українським солдатам, чим можуть, в тому числі й Софія. Через те, що вона завжди виступала не лише в Україні, а й в Росії, після слів сестри Ротару звинуватили в лицемірстві багато російських колег. Втім, пізніше Лідія спростувала свої слова.

Схожі статті