Ані Лорак приховала вагітність фотошопом: намалювала собі стальний прес, аби приховати щасливу новину (ФОТО)

Ані Лорак поділилася у своєму особистому блозі новим фото з відпочинку на пляжі, яке викликало резонанс у її підписників. Артистка продемонструвала чудову підтягнуту фігуру.

Ані Лорак – одна із провідних артисток на естраді. За її життям слідкують мільйони прихильників, а на особистий блог в Інстаграмі підписані понад сім мільйонів користувачів мережі. Тож Ані щодня радує своїх фанів новими фото та відео.

Тиждень тому Кароліна (справжнє ім’я артистки) полетіла у довгоочікувану відпустку – місце своєї подорожі вона не розкриває, однак за пейзажами можна зробити висновок, що це популярний курорт у Дубаї.

“Нарешті сонце. Як же довго я тебе чекала”, – написала Лорак у себе під першим знімком з відпустки.

Лорак не обділяє своїх фанатів пляжними фотографіями. Артистка багато часу приділяє роботі на своєю фігурою, тож навіть у 43 роки вона може похизуватися стрункими ногами та осиною талією. Особливо прихильників Ані захопила її свіже фото, на якому вона позувала в роздільному золотистому купальному костюмі, який вигідно підкреслював її прес. Свій образ виконавиця доповнила рожевою сорочкою та сонцезахисними окулярами.

З ким Кароліна поїхала відпочивати – невідомо. Зірка ретельно приховує будь-яку інформацію щодо свого особистого життя, особливо в останні роки. У 2019-му вона розлучилася з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, якому подарувала доньку Софію. Подружжя розірвало свій шлюб після того, як з’ясувалося, що чоловік-красень регулярно зраджував Лорак.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Відомо, що зараз Мурат проживає в Києві, де зустрів нове кохання – місцеву візажистку. З нею чоловік планує заключити шлюб найближчим часом. Ані продовжує ретельно приховувати факти особистого життя, через що її прихильники дають волю фантазії та створюють нові й нові чутки. Наприклад, артистку “зводили” з Сергієм Лазарєвим, а також підозрювали у вагітності. Однак сама Ані уникає коментарів щодо цих тем.

Схожі статті