|
31.01.2022 22:39

Палац, якому позаздрить Пугачова: Анастасія Волочкова похизувалася домашнім театром з фресками та сценою

Анастасія Волочкова показала улюблене місце у своєму заміському будинку - власний домашній театр, у якому балерина щодня проводить тренування.

Анастасія Волочкова – одна із найскандальніших особ у шоу-бізнесі. На початку нульових вона була примою Великого театру в Москві, що для її професії вважається вершиною кар’єри. Балерина була мрією мільйонів чоловіків, а на її спектаклі квитки скуповували за декілька днів. Анастасію почали запрошувати у кіно, пропонували стати обличчям світових брендів, однак популярність Волочкової згасла досить швидко.

У 2003 році танцівницю звільнили з театру. Причиною такого рішення адміністрація назвала регулярні пропуски Анастасії репетицій, а також скандали, в яких вона все частіше починала фігурувала. Волочкова почала відвідувати світські вечірки, на яких зловживала алкоголем, через що часто потрапляла у кадр папараці в не найкращому вигляді.

Як виглядала Анастасія Волочкова на початку кар’єри

У 2007 році Волочкова вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Вдовина, якому подарувала доньку Аріадну. Саме чоловік у декілька разів примножив статки балерини. Через декілька років пара розійшлася, дочка залишилася жити з татом у центрі Москви, а Волочкова оселилася у великому особняку у передмісті.

В особистому блозі зірка регулярно публікує фото та відео зі свого помістя, тож інтер’єр її помешкання можна вивчити майже бездоганно. Помітно, що Анастасія любить позолоту та багатий декор – картини, статуї, а особливо живі квіти.

Як виглядає будинок Волочкової

У своєму Інстаграм Анастасія показала, що в її будинку є власний домашній театр. Кімната оснащена невеликою сценою, на якій балерина відточує танцювальне майстерство. Стеля власного театру купольна та розмальована яскравими фресками на замовлення.

Волочкова показала домашній театр

За словами балерини, у власному театрі вона проводить майже кожен день і не пропускає репетицій. Відомо, що Волочкова й досі дає вистави, однак для обмеженого кола глядачів.