45-річна Марічка Падалко засвітила обличчя без макіяжу: як насправді виглядає телеведуча та за що її кохає Соболєв

Зірка Телевізійної служби новин Марічка Падалко не боїться показувати своє обличчя без макіяжу. Щоб побачити нове фото ведучої у природній красі - читайте далі.

Марічка Падалко носить славу однієї з найменш скандальних зірок в українському шоу-бізнесі. 45-річна телеведуча не лише змогла побудувати яскраву та успішну кар’єру, а й вдало вийшла заміж та стала мамою трьох дітей.

Однак, як виявилося, цей шлюб для зірки “ТСН” – не перший. До зустрічі з екс-нардепом Єгором Соболєвим, з яким вона побралася у 2010-му році, Падалко була заміжньою майже 15 років. Ім’я свого першого обранця телеведуча відмовляється розкривати під час інтерв’ю та в особистому блозі, тож особистість цього чоловіка й досі залишається невідомою.

Марічка розповіла лише один факт з минулого – вона вважала себе відчайдушною кар’єристкою, тож навіть не планувала стати мамою. Рішення вона змінила саме після зустрічі з Соболєвим, тож тепер вона носить горде звання багатодітної мами.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Разом із чоловіком та дітьми Падалко проводить увесь свій вільний час, який не приділяє роботі. Особливо зіркове сімейство обожнює займатися спортом – Марічка та Єгор неодноразово брали участь у марафонах та забігах.

2022 рік пара також розпочала з марафону в дев’ять кілометрів. Фотозвітом своїх спортивних вихідних теледіва поділилася в особистому блозі, за яким слідкують понад 200 тисяч користувачів мережі.

“Перший офіційний старт 2022. Пробігли з Єгором Соболєвим на аеродромі “Чайка” 9 км в межах Петропавлівського напів марафону. Погода була фантастична, організація теж, особливо музика”, – поділилася ведуча в особистому блозі.

При цьому ведуча опублікувала фото, на якому вона зображена абсолютно без макіяжу. Падалко славиться тим, що приймає себе такою, як вона є, до того ж зірка відмовляється від ін’єкцій краси. Її прихильники завжди радо сприймають подібні кадри:

  • “Молодчинка, Марічка, захоплююсь Вами”;
  • “Захоплююся вами”;
  • “Вітаю Марічко, ви молодець”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.