Як склалася доля всіх переможців “Х-фактору”: кого Кондратюк привів до слави, а хто покинув сцену одразу після шоу

Шоу "Х-фактор" вперше вийшов в ефір у 2010 році. Шоу подарувало Україні чимало відомих виконавців та співачок. У цьому матеріалі ми зібрали інформацію про всіх переможців 10-ти сезонів вокального змагання.

1 сезон – Олексій Кузнєцов

Як склалося життя Олексія Кузнєцова
Як склалося життя Олексія Кузнєцова

Олексій Кузнєцов став переможцем першого сезону “Х-фактора” у 2010 році. У суперфіналі підопічний Йолки обійшов Марію Рак, яка працювала з Ігорем Кондратюком. Після перемоги Олексій переїхав до Австрії, а зараз живе у США, де викладає мистецтво.

2 сезон – Віктор Романченко

Як склалося життя Віктора Романченка
Як склалося життя Віктора Романченка

До участі у шоу чоловік працював вчителем фізкультури, проте “Х-фактор” дав йому змогу розпочати вокальну кар’єру та навіть взяти участь у Нацвідборі на Євробачення. Екс-викладач закохав усю Україну своїм рок-вокалом, тож ця перемога була однозначною. Віктор і досі займається творчістю.

3 сезон – Аіда Ніколайчук

Як склалося життя Аіди Ніколайчук
Як склалося життя Аіди Ніколайчук

Улюблениця Ігоря Кондратюка Аіда Ніколайчук зачарувала своїм вокалом суддів третього сезону “Х-фактора” ще з кастингу. Тоді прискіпливі члени журі подумали, що артистка співає під фонограму, однак це був чистий голос виконавиці. Вона й досі продовжує будувати творчу кар’єру та випускає пісні.

4 сезон – Сашко Порядинський

Як склалося життя Сашка Порядинського
Як склалося життя Сашка Порядинського

Сашко був одним із найскромніших учасників “Х-фактору”. З моменту його перемоги пройшло вже більше 8 років. Хлопець змужнів, подорослішав і продовжує писати власні пісні, з якими підкорює українську сцену.

5 сезон – Дмитро Бабак

Як зараз живе Дмитро Бабак
Як зараз живе Дмитро Бабак

Переможець 5 сезону “Х-фактору” зміг побудувати успішний шлях після перемоги у шоу. Зараз у Дмитра замовляють пісні провідні українські артисти. Окрім того, він відкрив власну вокальну студію, в якій навчає усіх охочих співати.

6 сезон – Костянтин Бочаров (MELOVIN)

Костянтин Бочаров (MELOVIN)
Костянтин Бочаров (MELOVIN)

Костянтин Бочаров – один із найуспішніших випускників “Х-фактору”. Він став відомий як MELOVIN не лише в Україні, а й у Європі – артист став зіркою вокального конкурсу Євробачення у 2018 році. Зараз він активно розвиває свою кар’єру.

7 сезон – Севак Ханагян

Як зараз живе Севак Ханагян
Як зараз живе Севак Ханагян

Після перемоги в українському “Х-факторі” Севак став справжньою зіркою у рідній Вірменії та навіть презентував її на Євробаченні. Зараз артист дає концерти як в Україні, так і закордоном.

8 сезон – Михайло Панчишин

Як зараз живе Михайло Панчишин
Як зараз живе Михайло Панчишин

“Х-фактор” допоміг Михайлу Панчишину повірити в себе та почати розвивати творчу кар’єру. Зараз хлопець являється фронтменом гурту “PTASHKIN”, для якого він пише пісні та з яким гастролює містами України.

9 сезон – ZBSband

Як зараз живе ZBSband
Як зараз живе ZBSband

Хлопці з ZBSband продовжують співпрацювати зі своєю наставницею Настею Каменських, якій допомагають писати пісні. Окрім того, Богдан та Владислав грають у театрі.

10 сезон – Єліна Іващенко

Як зараз живе Еліна Іващенко
Як зараз живе Еліна Іващенко

Молода співачка вже встигла записати дует з самим Олегом Винником, а також написати саундтрек до відомого українського фільму. Еліна продовжує активно розвивати свою кар’єру та дає концерти по всій Україні.

Схожі статті