Фіналістку Холостяка-11 Юлю Зайку звинуватили у шахрайстві з платними курсами: “Багато людей втратили час і гроші”

Фіналістка "Холостяка-11" Юля Зайка Бельченко після програшу в реаліті-шоу зайнялася кар'єрою та запустила платний курс, покупці якого залишилися обурені організацією навчання.

Юлія Бельченко спільно з українським блогером Дмитром Шевчуком у 2021 році запустила курс “Чётенький SMM”, спрямований на отримання навичок заробітку в інтернеті та просування бренду у соціальних мережах. Також засновники обіцяли поділитися і власним досвідом в даній сфері. Вартість курсу різна в залежності від тарифу – найдешевший 4000 гривень, є за 8000 гривень зі зворотним зв’язком від викладачів, а індивідуальний 15000 гривень.

Дмитра Шевчука і Юлю Зайку звинуватили у шахрайстві
Дмитра Шевчука і Юлю Зайку звинуватили у шахрайстві

Сума немаленька, тож покупці розраховували на результативне навчання і роботу, однак після завершення занять посипалия масові скарги на недобросовісність Юлії та Дмитра, поверхневі знання і шахрайство.

Так, в Інстаграмі з’явилося викриття від однієї зі студенток курсу Марини Левченко. Дівчина без остраху придбала найдорожчий пакет, оскільки давно спостерігала за Юлею Зайкою. До того ж блогерка була учасницею романтичного реаліті-шоу “Холостяк-11”, де показала себе з позитивного боку.

Марина сподівалася поглибити знання в сфері SMM, отримати консультації від професіоналів своєї справи, проте зрештою їй не дали навіть базових знань за сплачені 15 тисяч гривень:

“Юля навіть не надала своїх робіт по SMM, відео з нею було кілька і то про те, як відфотошопити собі лице у фотошопі! Я дуже  розчарована, бо не хотіла визнавати цей курс лохотроном. Я думала, що лише я нічого не дізналася, інформація – вода, і цього недостатньо для справжнього SMM-спеціаліста. Але ні! Нас багато!”, – написала Левченко.

У коментарях Марину підтримали інші учні, які також додали, що коли люди почали висловлювати своє невдоволення і правдиві відгуки про курс, організатори видалили чати. Гроші теж ніхто не повертає.

Шевчук і Бельченко наразі не коментують скандал.

Схожі статті