З’явилися кадри 10-річної давнини, на яких Тіна Кароль в ліжку з іншим чоловіком: Євген Огір ще був живий

Відома українська виконавиця Тіна Кароль анонсувала свою відеороботу, яка була створена 10 років, і про яку не знав ніхто, окрім неї та Алана Бадоєва.

10 років тому як раз відбувся розквіт музичної кар’єри Тіни Кароль. Вона дуже багато працювала, як її чоловік Євген Огір, щоб публіка змогла оцінити не тільки якість її музики, але і її душевність, ліричність, драматизм.

Тіна Кароль відгуляла гучне весілля у Львові
З’явилися кадри 10-річної давнини, на яких Тіна Кароль в ліжку з іншим чоловіком

Звісно, фанати не почули велику кількість композицій, які так і не побачили свого часу, і рішення стосовно них прийняте не було. Як виявилося, були і кліпи, які поп-діва відправила “у стіл”. Його відзняв для Тіни Кароль Алан Бадоєв, і 10 років згодом співачка вирішила, що настав його час.

З’явилися кадри 10-річної давнини, на яких Тіна Кароль в ліжку з іншим чоловіком

Так, артистка анонсувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм цю відеороботу і зазначила, що усе таємне стає явним.

Судячи з усього, композиція розповідає про невірність в стосунках. На кадрах ми можемо побачити ще юну та кучеряву Тіну, яка знаходиться в обіймах невідомого актора у ліжку.

З’явилися кадри 10-річної давнини, на яких Тіна Кароль в ліжку з іншим чоловіком

Також артистка зізналася, що про цей кліп знали тільки вона та режисер. Варто відмітити, що Євген Огір пішов з життя 8 років тому, а це означає, що він також не знав про відео. Або ж поп-діва вирішила не приплітати свого покійного чоловіка, і замовчала.

Так чи інакше, але фанати артистки отримають справжній подарунок, адже презентація Кароль — капсула часу, у якій ми зможемо побачити артистку в і іншому амплуа, і головне —в іншому душевному стані, без рани у серці, яку нанесла їй втрата коханої людини.

Щоб дізнатися більше про життя співачки, дивіться наше відео:

Схожі статті