Сумна історія Маші Кончаловської: сьома осінь в комі – життя у ліжку-тюрмі

Донька відомого кінорежисера перебуває у комі після важкої автокатастрофи.

У 2013 році родина Андрія Кончаловського потрапила у автокатастрофу під час подорожі Францією. Тоді за кермом авто був сам кінорежисер. Він не впорався з керуванням і авто вилетіло на зустрічну смугу. Після аварії лікарі ввели доньку кінорежисера і ведучої у медикаментозну кому. Дівчинці тоді було 13 років.

Зіркові батьки ретельно приховують будь-які подробиці про стан доньки.

Маша Кончаловська
Маша Кончаловська

Проте у мережу потрапила інформація, що у Маші є шанс на одужання. Є інформація, що дівчина сама дихає, про що говорить зведений брат дівчини Єгор Кончаловський. Артист заявив, що є певне покращення стану, але ніхто з родини не говорить про відключення апаратів, які підтримують життя його сестри. Також є інформація, що кома з глибокої перейшла у поверхневу і дівчина видає звуки, впізнає рідних і реагує на зовнішні подразники.

Лікарі говорять про позитивну динаміку розвитку подій, а от зіркові батьки Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька не дають жодних коментарів щодо стану Маші. Це їхня принципова позиція, про деталі і стан родини знають лише близькі друзі родини. Єдине інтерв’ю родини щодо стану Маші Андрій та Юлія дали у 2015 році, через 2 роки після аварії.

Про позитивні зміни у стані дівчини свідчать радісні фото у мережі Instagram Юлії Висоцької, мами дівчини.

На відео ведуча у короткій білій туніці і шортах йде у справах і перебуває у піднесеному настрої.

Подальші фото у стрічці теж налаштовують на позитив. Зірка роздумує про велику кількість речей і ділиться роздумами з підписниками.

Під кожним дописом у мами Маші Кончаловської багато коментарів з компліментами.

На знімках видно, що Юлія Висоцька перебуває у хорошому настрої.

Схожі статті