Єдиний син Софії Ротару поклав око на екс-холостячку Злату Огнєвіч: готовий склеїти її розбите Задворним серце

Єдиний син Софії Ротару Руслан дуже активно підтримує творчість та діяльність екс-холостячки Злати Огнєвіч, і цьому є докази. Усі деталі в нашій статті.

Інна Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, безперечно володарка сильного голосу та навичок, які гарантували їй успішну музичну кар’єру. Пошановувачів творчості зірки вельми багато, і деякі з них належать до світського суспільства. Зокрема, єдиний син Софії Михайлівни Ротару, спадкоємець її музичної імперії, Руслан Євдокименко не тільки підписаний на екс-холостячку в соціальних мережах, але і активно дає їй знати, що йому подобається усе, що вона робить.

Єдиний син Софії Ротару поклав око на екс-холостячку Злату Огнєвіч

Так, якщо зайти на особисту сторінку Злати в соціальній мережі Instagram, то можна відстежити, що Руслан активно ставить лайки на усі її публікації. Коментарів чоловік не залишає, але зважаючи на його скромне користування соцмережами, це зовсім не дивно.

Єдиний син Софії Ротару поклав око на екс-холостячку Злату Огнєвіч. Скріншот публікації зірки, на якому помітний лайк Руслана

Цікаво, що співачка не ставить йому лайки у відповідь. Тобто, скоріше за все вони не спілкуються у реальному житті.

Єдиний син Софії Ротару поклав око на екс-холостячку Злату Огнєвіч

Примітно, що насправді Руслан має бездоганну репутацію.

Єдиний син Софії Ротару поклав око на екс-холостячку Злату Огнєвіч

Чоловік вже багато років перебуває у шлюбі зі своєю обраницею Світланою і виховав прекрасних дітей. Як зіркова мама, так і син, стверджують, що у них дуже високі сімейні стандарти і вони вкрай серйозно ставляться до шлюбу.

А от Златі настільки не пощастило. Через зосередженість на кар’єрі зірці так і не вдалося побудувати особисте життя. Її останній роман з переможцем шоу “Холостячка” Андрієм Задворним завершився для неї сумно. Пара була разом півтора місяці, після чого зірки порвали стосунки.

Схожі статті