34-річну Лесю Нікітюк помітили біля смітників у трениках і капцях: телеведуча зізналася, що вона “ніщеброд”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вразила своїх фанатів опублікованим фото та дописом до нього. Що змусило зірку їсти мандарин біля сміттєвого баку?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк підкорила вітчизняного глядача своєю щирістю, безпосередністю та унікальним почуттям гумору. Зірці вміло вдається поєднувати у собі елегантність та простоту, комедію та принциповість. Вперше побачивши Лесю на екрані, її неможливо забути.

Леся Нікітюк на фіналі Танців з зірками 2021 розповіла, що вийшла заміж
Лесю Нікітюк помітили біля смітників у трениках і капцях

Однак, Нікітюк зізналася, що останнім часом основний дохід вона отримує з її блогу в соціальній мережі Instagram. Нібито телебачення навіть близько не приносить їй подібних прибутків. Але вона залишається співведучою Сергія Притули, з принципу, а також через любов до своїх глядачів.

Сергій притула захотів вчетверте стати батьком після зізнань Лесі Нікітюк у коханні
Лесю Нікітюк помітили біля смітників у трениках і капцях

Лесю Нікітюк помітили біля смітників у трениках і капцях

Знаменитості платять немаленькі гроші за рекламу у її блозі в Instagram. І вочевидь нещодавно вона зірвала великий куш, адже вона безперервно на протязі тижня просуває компанію, яка спеціалізується з крипто-освіти.

Так, спочатку вона радила звернутися до компанії у своїх сторіз, а згодом публікація з’явилася і в її галереї на особистій сторінці. На фотографії вона постала в образі безхатченка, у трениках та капцях. В руках вона тримала мандарин, який чистила. А на тлі розмістилися сміттєві баки, а також мішки зі сміттям.

У дописі до світлини вона зізналася, що почувається “ніщебродом”, після того як порівняла себе з іншими людьми, які займаються криптовалютою. Звісно, такий хід можна назвати агресивним маркетингом, адже повз подібної фотографії важко пройти і не звернути уваги на текст з поясненням.

Схожі статті