Ліза Галкіна так переспівала хіт мами Алли Пугачової, що всі ахнули (ВІДЕО)

У батьків-артистів діти освоюють артистизм з раннього віку.

Під час самоізоляції зіркова родина Алли Пугачової та Максима Галкіна не сумує і влаштовує домашні концерти і дискотеки. Головними героями таких творчих моментів стають діти  пари Ліза і Гаррі.

Цього разу донька влаштувала справжній концерт, переспівавши хіти зіркової мами. Тепер в інтернеті можна подивитися як Ліза виконує пісню “Миллион алых роз”.

Дівчинка була одягнена у персикову сукню з рюшиками простого крою і професійно наслідувала манеру виконання своєї зіркової мами Алли Борисівни.

На своїй сторінці в Instagram Алла Борисівна виклала таке саме відео, яке вона підписала: “З Днем Народження, Раймонд!!!”.

Під відео на сторінці Примадонни відразу з’явилися коментарі, в яких фоловери закидали компліментами талановитих дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Зрештою, вся зіркова родина привітала композитора Раймонда Паулсу з днем народження.

У мережі Instagram вже з’являлися відео дискотеки, яку влаштували зіркові батьки з самого ранку. Син Гаррі вирішив спробувати себе у ролі діджея, а донька Ліза запалювала імпровізований танцпол. Під час цього сама Примадонна влаштувала свято музичної імпровізації.

Прихильники зіркового подружжя залишили багато компліментів дітям співачки і гумориста.

Зауважимо, що під усіма карантинними фото родини на сторінці гумориста підписники хвалять Максима за те, що вміє зайняти дітей без техніки і гаджетів.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.