Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина: втратив гроші, схуд до невпізнаваності

Олександр Еллерт вважався гідною партією Ксенії Мішиній. Втім, побудувати довготривалі стосунки не вийшло. Як живе чоловік зараз – дізнайтеся у матеріалі.

Олександр Еллерт. Герой цього матеріалу пробував себе у шоу-бізнесі з молодих років. Справжні фанати пам’ятають його ще з часів гри на шоу “Ліга сміху”, але вся Україна почула про молодика, коли він став учасником реаліті “Холостячка”.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт роз'їхалися хто куди після короткотривалого перемир'я
Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина

Свою потенційну обраницю він вражав романтичними побаченнями та несподіваними подорожами. Серце Ксенії розтануло і акторка вирішила, що Саша – її доля. Втім, кохання швидко скінчилося. У липні минулого року пара розбіглася. Мішина і досі не хоче ділитися конкретикою перебігу подій розлучення.

Як склалася доля Олександра Еллерта після розриву з Мішиною?

Якщо Ксенія почала активно зніматися у проєктах, грати у кіно та серіалах, то її екс-обранець навпаки пішов шляхом саморозвитку і створення контенту у мережі. Та фанати запідозрили, що не все так променисто й позитивно у житті зірки. Прихильники звернули увагу на те, що Еллерт дуже схуд. Також запідозрили Сашу у зміні професійної діяльності:

Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина

А сам гуморист натякнув на те, що втратив гроші:

Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина

Втім попри всі негаразди, Саша не втратив головного – свого почуття гумору. Він розсмішив мережу своєю розповіддю про те, як не любить носити шапку:

“Це просто крик душі. Шапка! Ненавиджу шапку! Точніше те, як я виглядаю знімаючи її… Ну подивіться на мене… Це якийсь останній день перукаря… Гніздо грака”, – написав артист.

У коментарях жарт оцінили та підтримали добрим словом:

  • “Не прибіднюйся, красу ні чим не зіпсувати”
  • “Та ладно вже… Все одно красава”
  • “Саня, тільки не стригся під Кошового”
  • “Саша, зміни стрижку на коротку і буде тобі щастя, полюбиш і шапку”

Схожі статті