Яку маму знайшов екс-чоловік 38-річної Осадчої для їхнього спільного сина: заможна представниця політичної еліти

На початку двотисячних Катерина Осадча розлучилася зі своїм першим чоловіком Олегом Поліщуком. Політик пішов з сім'ї, а згодом знайшов собі іншу.

Стосунки Олега Поліщука та Катерини Осадчої заздалегідь були приречені. Політик був значно старший за свою молоду дружину (на 14 років), мав абсолютно інші інтереси і вельми насичене життя. Юна модель у свою чергу була володаркою серйозних амбіцій, бажання самореалізуватися і головне — мати здорові і гармонійні стосунки з чоловіком.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв

За декілька років пара зрозуміла, що їм краще продовжувати свій шлях окремо. Вони розірвали шлюб, а їхній спільний син Ілля залишився з молодою мамою. Тоді Каті допомагала її родина, яка дбала про хлопчика, поки журналістка розвивала кар’єру. Згодом хлопець підріс і став достатньо самостійним, щоб переїхати до батька. На той час в Олега вже була інша жінка.

На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв

10 років тому стало відомо, що він одружився на доньці колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь. Розслідування журналістів, які намагалися встановити, кому належить маєток Чеботаря, привело їх до імені колишнього чоловіка Катерини. Як з’ясувалося, будівля була зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а Олег Поліщук був записаний, як зять заступника.

На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв

Варто відмітити, що бізнесмен давно не веде політичну діяльність, але досі вхожий до кола політ еліти. Осадча залишилася з ним у прекрасних стосунках, що допомогло їм виростати дуже розумного та не по роках розвинутого хлопця. Зараз Ілля отримує освіту за кордоном, адже минулого року з відзнакою закінчив школу.

Схожі статті