38-річна Джамала показала вагітний живіт, який сильно округлився: тижнями готувала фанатів до хвилюючої новини

Відома українська виконавиця татарського походження Джамала показала своїм підписникам свій кругленький животик, який вона здобула на відпочинку.

Вперше, будучи заміжньою жінкою, популярна українська співачка Джамала рушила на відпочинок у повній самотності. Зазвичай глядачі вважають, що це сигнал про те, що в шлюбі у зірок не все в порядку. Однак, артистка на подібні речі навіть не натякає. Все ж таки вона — молода мама двох хлопчиків, які можуть виснажити і морально, і фізично. Тому зовсім не дивно, що їй знадобився відпочинок на самоті.

Джамала показала вагітний живіт, який сильно округлився

Співачка рушила до Шрі-Ланки, де насолоджується життям у повній мірі. Зокрема, вона попередила своїх підписників ще до того, як почала відпочивати, що скоро вони побачать у неї живіт, адже вона збирається багато ласувати місцевими стравами та фруктами. І, звісно, не забарилася.

Днями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися перші світлини з круглими формами. Тим не менш, не усі інтерпретували оприлюднені кадри, як свідоцтво про те, що їй було дуже смачно. Деякі вже вирішили, що Джамала чекає на маленьку Джа.

Джамала показала вагітний живіт, який сильно округлився. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Примітно, що зірка рік тому активно намагалася повернутися до форми, адже тільки народила другого сина. Дієта та спортивний образ життя давалися їй вельми нелегко, зі зривами та невірою у себе. Однак, своєї цілі вона досягла і швидко повернулася у звичну для неї увагу. Але тепер, цілком імовірно, що їй так чи інакше доведеться знову сідати на дієту. В обидвох випадках, будь вона вагітна, або просто наїлася ласощів, але додому вона імовірніше за все повернеться з зайвими кілограмами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.