Вагітна Тіна Кароль засвітила округлості та проговорилася, що в неї буде донька: майбутні батьки з Даном Баланом

Відома українська співачка Тіна Кароль, якій приписують романтичні стосунки з Даном Баланом, на тлі чуток про вагітність розповіла, кого хоче народити.

Чутки про роман Дана Балана і Тіни Кароль почали розповсюджуватися після їхнього неприхованого флірту на зйомках шоу “Голос країни”. Фанати одразу інтерпретували їхні недвозначні погляди, кокетство та дотики як натяк на більш ніж робочі стосунки. Тим не менш, потенційна пара жодного разу цього не підтверджувала і не спростовувала, а мовчання – знак згоди.

Зауважимо, що Дан – перший чоловік в житті Тіни Кароль після смерті Євгена Огіра, якого вона публічно до себе підпустила. Коханий поп-діви помер у 2013-му від онкологічного захкорювання, тож вже майже 9 років вона несе тягар безутішної вдови, але нарешті цей образ почав трансформуватися. Тепер зірка смілива, зухвала, яскрава і романтична.

Тіна Кароль святкує 37-й день народження
Тіна Кароль мріє стати мамою донечки

Крім того, в інтерв’ю під час гастролей в Казахстані Тіна серйозно зізналася, що вже уявляє свою майбутню доньку:

“Я думаю, як для себе організувати це питання. Поки що я бачу її маленькою. Я не бачу її дорослою ще в своїй голові”.

Кароль не вперше публічно підняла тему сестрички для свого поки що єдиного сина Веніаміна, який наразі живе і вчиться у Великобританії. Через це артистку не перестають підозрювати у вагітності від Дана Балана.

Вагітна Тіна Кароль засвітила округлості для Дана Балана
Вагітна Тіна Кароль засвітила округлості для Дана Балана

Раніше вона також розповідала, що розглядає також варіант удочеріння, а коли дочка підросте, Тіна хоче навчити її жіночій гнучкості, оскільки бачить у ній владу.

Ще більше подробиць про особисте життя потенційної дружини Дана Балана Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті