|
02.02.2022 11:56

19-річний Роман Сасанчин не може переїхати з родиною у виграну в “Голосі країни” квартиру: “Жити там не можна”

Переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин нещодавно став батьком, але переїхати з дружиною і нононародженою донькою у виграну в проєкті квартиру не може.

Роман Сасанчин здобув популярність завдяки участі в “Голосі”. Спочатку він підкорив глядачів дитячого сезону, а коли подорослішав, вирішив вдруге довести свій талант та знову переміг. Ця перемога дала не лише творчий старт для молодого співака, а й можливість стати киянином – йому подарували квартиру в Києві, для якої він вже знайшов господиню – кохану дружину Іванну.

Роман Сасанчин живе з дружиною і донькою не в київській квартиру

Напередодні Нового 2022 року Сасанчин вперше став батьком – у пари народилася донечка Елізабет. Щасливе подружжя не приховувало радісної новини. Ба більше, вони одразу показали новонароджену підписникам у соцмережах – дівчинка крихітна, але вже помітно, що схожа на свого талановитого тата.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком

Виявилося, молода сім’я живе не в столиці, маючи там власне житло, а в Тернополі. Чому саме так, Роман відповів під час спілкування з фоловерами в Інстаграмі:

“Поки немає повноцінного ремонту, жити з дитиною там, на мою думку, не можна, тому на деякий час будемо в Тернополі”.

Роман Сасанчин зізнався, що не може в’їхати у виграну в Голосі квартиру

Попри те, що Рома та Іванна обидва з Західної України, їхні батьки з онучкою не допомагають. За словами дружини Сасанчина, вони самі не хочуть скидати дитину на бабусь і дідусів, адже народжували для себе. Дівчина впевнена, що батьки вже мають відпочивати, а не втомлюватись за турботами з немовлям.

Зараз родина в розлуці – Роман вдома, а кохана з донькою в лікарні. Після хрестин пара захворіла на ковід.