Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про весільну подорож з Михайлом Заливако і показала фото: вже сім’я

Переможниця 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан розповіла фанатам про весільну подорож з коханим Михайлом Заливако і показала фото.

Історія кохання Анни Богдан і Михайла Заливако розгорталася на очах у всієї країни. Молодих людей звів проєкт “Холостяк”, у якому бізнесмен став головним героєм, а дівчина прийшла поборотися за його серце. Попри те, що фавориткою глядачів Аню назвати не можна, саме їй вдалося закохати в себе Михайла, і це взаємно.

Вона щаслива мати гармонійні стосунки, над яким пара працює спільними зусиллями, адже минула романтична історія стала розчаровуючою. Мова йде про шлюб переможниці реаліті з екс-головою Офісу Президента Андрієм Богданом. Чоловік був занадто ревнивим і навіть не хотів, щоб дружина їздила на роботу в офіс, що зрештою тільки наблизило їх до розлучення.

Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом
Колишній чоловік Анни Богдан

З Михайлом Заливако Анна Богдан з’їхалася майже одразу після завершення шоу – бізнесмен переїхав з Харкова в Київ і став жити з коханою. Час від часу пара ділиться подробицями стосунків і відповідає на питання фанатів у соціальних мережах.

Так, дівчину запитали, якщо весільна подорож, то де:

“Дивовижний Маврикій”, – поділилася Анна і показала фото з цього неймовірно живописного острова.

Анна Богдан розповіла про весільну подорож з Михайлом Заливако
Анна Богдан розповіла про весільну подорож з Михайлом Заливако

Зауважимо, що на безіменному пальці правої руки Богдан вже красується каблучка з дорогоцінним каменем, яка дуже нагадує подарунок на заручини.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці

Також закохані в інтерв’ю для YouTube-шоу “Слава+” розповідали про плани на весілля. На смак екс-холостяка, торжество має бути скромним, проте Заливако готовий організувати масштабне свято, якщо так захоче Анна.

Схожі статті