42-річний Володимир Ярославський влаштував романтичний сніданок Олі Мартиновській: ідилія під класичну музику

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський на тлі чуток про роман з Ольгою Мартиновською показав, який романтичний сніданок власноруч приготував коханій.

Про романтичні стосунки Ольги і Володимира заговорили після того, як вони стали колегами по суддівству на “МастерШеф”. Варто зауважити, що в кадрі кулінари поводяться стримано і професійно, тоді як у соціальних мережах демонструють свої справжні почуття одне до одного.

На сторінках Мартиновської і Ярославського в Інстаграмі можна знайте багато спільних фото з доволі романтичним підтекстом і дописами. Було й таке, що шеф-кухарі навіть натякали на Оліну вагітність зробленим в ліжку кадром.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський натякнули на поповнення

Цього ж разу Володимир вирішив додати інтриги та показав, як провів ранок – за приготуванням сніданку для коханої:

“Ось що для мене романтичний сніданок. Ще додав авокадо і під класичну музику”, – написав кулінар.

Володимир Ярославський приготував романтичний сніданок для Олі Мартиновської
Володимир Ярославський приготував романтичний сніданок для Олі Мартиновської

Приготував Ярославський стейки з часником і розмарином, посмажив яєшню та зробив чай. Доволі щільний прийом їжі як для ранку, проте ні для кого не секрет, що і він, і Мартиновська регулярно тренуються в спортзалі, тож перед тренуванням такий сніданок – те, що треба.

Нагадаємо, що за плечима Володимира – жодного шлюбу, дітей у нього також немає, тоді як Ольга розлучена і має доньку Віру. З нею Ярославський не просто знайомий, а чудово ладнає, у них навіть є спільна фотосесія, на якій усі троє виглядають як справжня родина, і що головне – щаслива.

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою
Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою

Екс-чоловік Мартиновської особливої участі в житті дитини не бере, оскільки давно живе за кордоном. Про це суддя “МастерШеф” сама розповідала в інтерв’ю.

Схожі статті