50-річний Ектор Хіменес-Браво не стримав емоцій від новин і застиг з відкритим ротом: “Могилевська вагітна”

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво сколихнув мережу черговими новинами, які вразили і його самого. Детальніше в статті.

Можна з впевненістю сказати, що Ектор Хіменес-Браво добре знається на маркетингу та піарі. Інколи важко відрізнити, коли він абсолютно щирий з аудиторією, і коли створює інтригу, щоб зібрати навколо себе публіку побільше.

Теж саме можна сказати і про Наталію Могилевську, яка потрапляла в скандали і не по своїй волі, і навмисне. Однак, нещодавно Ектору дійсно вдалося здивувати соціальні мережі.

Вражений новиною Ектор Хіменес-Браво дізнався про вагітність Могилевської

Шеф-кухар поділився на особистій сторінці в Instagram двома світлинами популярних співачок. На першій була зображена Наталія Могилевська. Під нею Ектор Хіменес-Браво додав своє обличчя з очевидно здивованим виразом, про що свідчив відкритий рот та підняті догори брови.

Вражений новиною Ектор Хіменес-Браво дізнався про вагітність Могилевської. Скріншоти особистої сторінки зірки

У пості він виказав своє здивування, поставивши запитання: “Могилевська вагітна?” Таку ж саму процедуру він провів з новиною про цікаве положення американської виконавиці Ріанни Робін Фенті. На світлині артистка була зображена з великим животом та одягнена у речі від Шанель.

Що цікаво — інформація про майбутнє поповнення у родині голлівудської знаменитості підтверджена. Тим часом зізнання у тому, що Могилевська також вагітна викликає масу запитань та сумнівів.

Цілком імовірно, що таким чином Ектор просто інтригує публіку, але хто знає, можливо вона дійсно чекає на малюка, адже останнім часом вона припинила активно публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram контент пов’язаний з її рутиною.

Схожі статті