|
03.02.2022 16:47

Як виглядає чоловік Стасі Ровінської і зять Сніжани Єгорової, яка покинула Україну: з тещею не спілкується

Відома українська телеведуча Сніжана Єгорова вже давно теща і бабуся. Онуками її нагородила старша дочка Стася Ровінська і зять Ярослав Ровінський.

Сніжана Єгорова останнім часом викликає справжній фурор в мережі своїми неоднозначними висловлюваннями стосовно українського сьогодення і політики. Зараз зірка живе в Туреччині, де пише свою чергову книгу під робочою назвою “Страна У…битого народа”, а також активно слідкує за усім, що відбувається на Батьківщині.

Виявилося, її громадянська позиція кардинально відрізняється від поглядів старшої доньки Стасі Ровінської, яка через це не спілкується з матір’ю.

Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою

Ба більше, після нещодавнього скандалу спадкоємиця Сніжани звинуватила її у тому, що вона робить рідних заручниками своїх егоїстичних вчинків і навіть не переймається за безпеку онуків, котрі живуть в Україні. Чоловік Стасі Ярослав, звісно, підтримує дружину і не має зв’язку зі свекрухою.

Як виглядає зять Сніжани Єгорової

Ярослав Ровінський одружився зі Стасею у 2014 році. Тоді ж вони вперше стали батьками хлопчика Евана. Ще через два роки сімейство повідомило про чергове поповнення – у них народився другий син Еней. А навесні 2020-го донька Сніжани Єгорової стала мамою втретє, цього разу на світ з’явилася дівчинка Емма.

Як виглядають зять і онуки Сніжани Єгорової

В інтерв’ю Ровінська розповідала, що чоловік у всьому її підтримує та вірить у кожний задум дружини:

“Завдяки підтримці чоловіка багато в чому у мене все виходить, тому що я постійно в собі сумніваюся, а він завжди підтримує, каже, що: “Ні, я знаю, все буде круто”.

Старша дочка і зять Сніжани Єгорової

Нещодавно подружжя відсвяткувало восьму річницю весілля, і навіть після стількох років разом вони продовжують ходити на побачення та не втрачають романтичного запалу.