41-річний Єгор Крутоголов вперше розповів про таємний роман з Лілією Ребрик: “Ми разом”. Всі подробиці

Лілія Ребрик багато часу проводить на зйомках. Часто їй дістаються ролі закоханих дівчат та жінок. Невже екранний образ вона перенесла у реальне життя?

Лілія Ребрик завжди представляє себе, як людину сімейних цінностей. Вона з радістю ділиться щасливими світлинами з відпочинку, показує донечок та публічно обіймає свого коханого Андрія Дикого.

Втім, знаменитість запідозрили у романі. Потенційним обранцем став актор комедійного жанру – Єгор Крутоголов. Доля звела зірок на знімальному майданчику комедії “Папаньки”, де вони грали подружню пару. Настільки вжилися в образи артисти, що не можливо було не повірити у щирість їхніх почуттів.

Обійми, поцілунки – все, як у справжнього подружжя.

41-річний Єгор Крутоголов вперше розповів про таємний роман з Лілією Ребрик

“Дві дружини – це добре”

Глядачів настільки вразила акторська гра Лілії та Єгора, що після виходу їхньої спільної творчості у світ, всі й дійсно вирішили: зірки крутять роман. Крутоголов до всіх чуток ставиться з гумором, на пліткарів не ображається та згадує:

“…було смішно, коли на майданчику кричав: “Дружина!”, і оберталися відразу дві блондинки моя Катя та Ліля. Тоді я думав: “Ну, теж непогано”. Дві дружини – це добре, особливо коли вони одна про одну знають”

41-річний Єгор Крутоголов вперше розповів про таємний роман з Лілією Ребрик

Для самого ж актора, як і для Ребрик, всі “сімейні” стосунки лишилися тільки у кадрі. Катерина, яка насправді є дружиною та половинкою Єгора, була присутня на зйомках. Все пройшло у дружній атмосфері.

Кожен зі знаменитостей, запам’ятав “Папаньок” по-своєму. Лілія, наприклад, не зациклюється на романтичних стосунках, а навпаки, згадує як носила під час участі у проєкті під серцем дитину від коханого Андрія Дикого. Їй, вагітній жінці, потрібно було зображувати перед камерою свою протилежність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.