Скільки разів насправді Еллерт був одружений і хто народив йому доньку: усі штампи в паспорті колишнього Мішиної

Переможець 1 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт до Ксенії Мішиної встиг не один раз сходити під вінець і стати батьком.

Олександр Еллерт здобув популярність в медійному полі після участі в реаліті на СТБ. Працює він сценаристом студії “Квартал 95” та ведучим різних заходів. Ксенію Мішину чоловік підкорив майже одразу, тож її фінальний вибір для багатьох не був несподіванкою.

Більше року пара зустрічалася і жила разом. Зовні їхні стосунки здавалися ідеальними, фанати вже чекали на весілля, однак в один момент акторка поставила крапку в цій любовній історії, не назвавши конкретних причин свого рішення. Мішина не приховує – пішла від Еллерта, все ще маючи почуття, але розуміючи, що в парі з Сашею не зможе бути в гармонії з собою.

Ксенія Мішина вперше показала свою маму, яка могла стати тещею Еллерта
Скільки колишніх дружин у Олександра Еллерта

Від проблем в особистому житті Ксенія відгородилася роботою, тоді як Олександр досі не змирився з втратою коханої і навіть зник з соцмереж, хоча вів їх активно.

Скільки дружин було в Еллерта і хто матір його доньки

Свою першу дружину переможець “Холостячки” зустрів, коли був студентом. Він закохався в неї з першого погляду, і це було взаємно. Згодом молоді люди одружилися і стали батьками доньки Еліни. Тим не менш, шлюб проіснував недовго.

Перша дружина Олександра Еллерта з їхньою донькою
Перша дружина Олександра Еллерта з їхньою донькою

Причиною сімейного розладу стали часті відрядження Еллерта. Зі спадкоємицею чоловік налагодив зв’язок і бере активну участь у її житті й вихованні.

Вдруге Олександр одружився на подрузі, яка сама зробила йому пропозицію руки та серця. Дуже скоро пара зрозуміла, що дружити їм вдавалося краще.

Друга дружина Олександра Еллерта
Друга дружина Олександра Еллерта

Третьою дружиною Еллерта могла стати Ксенія Мішина, але й тут не склалося.

Схожі статті