Влад Яма з дружиною Ліліаною у сонячній Америці повідомили про довгоочікуване поповнення у родині: “Ну нарешті!”

Влад та Ліліана Ями, які зараз відпочивають в Америці разом із сином Леоном, на своїх особистих сторінках поділилися результатом нової сімейної фотосесії.

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною славляться як одна із найкрасивіших та найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Пара одружилася у 2015 році, а згодом у них народився син Леон. Сам хореограф зізнавався, що бачив майбутню дружину на танцювальних змаганнях, однак довго боявся підійти, щоб познайомитися. Врегті-решт він набрався сміливості та зробив перший крок, про що жодного разу не пожалкував.

Ліліана та Влад розповідали, що на початку відносин у них були певні проблеми із взаєморозумінням. Особливо подружжя сварилося через ревнощі, які обоє довго не могли побороти. Це й не дивно – кожен з них талановитий, красивий та харизматичний. Проте зараз сімейство Ями намагається вирішувати усі проблеми виключно розмовами.

Влад Яма з дружиною і сином залишилися в Америці

Зараз зіркове подружжя разом із сином Леоном подорожують Америкою. Сім’я разом відвідала декілька міст у Штатах, вчилася кататися на серфінгу, а зараз вони пересіли на круїзний лайнер та подорожують океаном.

Прихильники Влада та його сім’ї гадали, що пара вирішила назавжди переїхати за океан, проте жоден із подружжя не підтверджував цієї інформації. Дехто з фанатів навіть гадав, що до США Яма з дружиною полетіли, щоб народжувати другу дитину. Влітку Ями дали інтерв’ю, в якому розповіли, що мріють про доньку, однак вагітність Ліліани жодного разу не підтвердилася, тож ці домисли теж залишилися лише теоріями фанів.

Як дружина Влада Ями переконала його одружитися на собі
Влад та Ліліана Ями

Тим не менш зіркова пара не забуває радувати своїх прихильників красивими спільними фото в особистих блогах. Влад та Ліліана опублікували схожі чорно-білі фото.

“Ну нарешті! Ділюся спільними фото з фотосесії”, – написав Яма.

Прихильники також уподобали кадр та залишили закоханим безліч компліментів:

  • “Оригінально та стильно”;
  • “Вау, які красунчики”;
  • “Яка краса неймовірна”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті