В обіймах одинокої Тіни Кароль впізнали мачо Дана Балана: від глядачів приховували справжні стосунки між ними

Телевізійний роман між Тіною Кароль та Даном Баланом закінчився минулого року, але глядачі досі мріють про те, що пара буде разом в реальному житті.

Фанати артистів завжди мріють про те, щоб побачити невидані кліпи та композиції. Ні для кого не секрет, що у будь-якого виконавця є роботи, які так і не побачили світу, не дочекалися свого часу і назавжди рушили у шухляду столу. Однак, українська поп-діва Тіна Кароль вирішила зробити своїм шанувальникам великий подарунок і презентувала відеороботу, яка була відзнята Аланом Бадоєвим 10 років тому. Тоді її чоловік Євген Огір ще був живий, а репертуар співачки був зовсім іншим.

В обіймах одинокої Тіни Кароль впізнали мачо Дана Балана

Тим не менш, представники фандому ДанТіна пережили невеличке здивування, яке що голос перетворилося в емоцію розчарування.

Виявляється, більшість із них спочатку помітили у кадрі Дана Балана, який насправді був звичайним актором, що сильно нагадує молдавського мачо зовнішньо.

В обіймах одинокої Тіни Кароль впізнали мачо Дана Балана. Скріншот коментарів під публікацією співачки

У коментарях під публікацією, яку поп-діва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, вони почали писати про те, що їм здалося, нібито Тіна Кароль прокинулася в обіймах саме Дана. Однак, це неможливо з двох причин: по-перше, продюсер Голосу країни Володимир Завадюк давно пояснив, що глядачів ввели в оману, і насправді між ними нічого не було; по-друге, за офіційними даними Тіна і Дан не були знайомі до спільної участі у проєкті, а це означає, що і зніматися разом вони хоч і мали можливість, але не могли.

До цього маленького розчарування фанати поставилися по-різному: хтось посміявся, а хтось засмутився. Щоб дізнатися більше про стосунки поп-діви та молдавського мачо подивіться наступне відео:

Схожі статті