Як виглядає рідна сестра Віри Брежнєвої: родички зустрілися на борту літака вперше за довгий час (ФОТО)

Віра Брежнєва в особистому блозі поділилася радісним моментом. У день народження її сестра зустріла екс-віагрянку на борту літака, не попередивши Віру про свій сюрприз.

Віру Брежнєву з перших днів її творчої кар’єри називали однією з найгарніших жінок у шоу-бізнесі. Витончена та приваблива блондинка закохувала в себе мільйони фанатів та прихильників – не дарма вона швидко стала дівою колективу “ВІА Гра”, а через декілька років змогла одружити на собі його продюсера та автора пісень Костянтина Меладзе. Заради Віри композитор покинув свою першу сім’ю, і зараз живе разом із Брежнєвою та продовжує писати їй пісні.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Віра й досі залишається мрією мільйонів чоловіків, не зважаючи на те, що 3 лютого вона відсвяткувала свій вже 40 день народження. Цим днем артистка сповна поділилася у своєму особистому блозі. Улюблений чоловік задарував кохану квітами з самого ранку – ними він прикрасив усю квартиру.

Віра Брежнєва відсвяткувала 40-річчя
Віра Брежнєва відсвяткувала 40-річчя

Ще один незабутній сюрприз для Віри влаштувала її рідна сестра Вікторія Галушка. Вона чекала на зіркову родичку прямо на борту літака, яким Брежнєва поверталася додому. Сама співачка поділилася, що не очікувала нікого зустріти під час подорожі й навіть дещо розізлилася, коли помітила, що її хтось знімає на камеру:

“Сідаю в літак уночі. Дивлюся, сидить якась дівчина знімає мене на телефон. Я спершу обурена. І ось вона прибирає телефон від обличчя, а це моя сестричка. Чи варто розповідати, що сліз уже було не стримати”, – поділилася екс-віагрянка з прихильниками.

Віра Брежнєва відсвяткувала 40-річчя
Віра Брежнєва відсвяткувала 40-річчя

Вікторія подарувала сестрі святкові капкейки та букет квітів. Віра разом із найріднішою людиною разом загадала бажання, однак іменинну свічку не підпалювала, оскільки це суперечить пожежній безпеці в літаку. Наприкінці дня Брежнєва назвала себе щасливою сорокарічкою.

Як виглядає сестра Віри Брежнєвої
Як виглядає сестра Віри Брежнєвої

Схожі статті