44-річна Камалія зізналася, де місяцями зникає її 66-річний чоловік Захур, поки вона сидить вдома: гостює в іншої?

Відома українська телезірка Камалія поділилася інтерв'ю свого чоловіка, в якому він зізнався, чому більшість часу взагалі не знаходиться вдома. Деталі дізнайтеся в нашій статті.

Коли Камалія вийшла заміж за україно-британського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, вона швидко звикла до своєї нової ролі. Зірку почали навідувати думки про материнство і сімейний комфорт.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Камалія зізналася, де місяцями зникає її чоловік Захур

Втім, численні спроби пари народити спільних дітей не увінчалися успіхом. Співачка зізнавалася, що втратила не одного малюка і врешті-решт пара наважилася на процедуру екологічного запліднення, яке допомогло їй привести на цей світ аж двох прекрасних дівчат. А зараз Арабелла та Мірабелла є головними людьми для Камалії. А у Мохаммада окрім двійнят ще є старші спадкоємці Арман та Таня, яких він любить не менше. Заради своїх чотирьох дітей він працює вдень та вночі, і звісно, це впливає на його побуті.

Камалія зізналася, де місяцями зникає її чоловік Захур

Не так давно бізнесмен давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, щось 60% часу не знаходиться в Україні взагалі. А той час, що він перебуває не за кордоном, він також змушений розподіляти між коханою дружиною і дітьми та роботою.

Співачка дуже скаржилася на свого чоловіка, але через те, що через тугу за дівчатами, він балує їх і дозволяє абсолютно все. У той самий час мама намагається суворо їх виховувати, щоб вони дотримувалася дисципліни та не розбещувалися. Тому батько для них “добрий”, а мама має суворі вимоги. Камалію не надто влаштовує такий порядок речей, але змінити щось вона не може.

Нагадуємо, що Таня Захур на даний момент проживає у Великобританії, де тримає свою клініку краси, а Арман також долучився до бізнесу. Тривалий час хлопець перебував у Москві, але де зараз він проживає та працює достовірно невідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.