Як виглядає юнак, заради кохання якого 74-річна Софія Ротару посварилася з подругою: бабуся ще в розквіті сил

Коханий чоловік легенди української естради Софії Ротару Анатолій Євдокименко пішов з життя 20 років тому. За офіційними даними, з тих пір артистка не мала стосунків.

Ольга Коняхіна кілька років займалася організацією концертів Софії Ротару, однак у якийсь момент артистка з’ясувала, що помічниця за її спиною домовляється про виступи, а гроші як передоплату забирає собі в кишеню.

Софія Ротару і Ольга Коняхіна
Як виглядає юнак, заради кохання якого Софія Ротару посварилася з подругою

Вважається, що Ольга Коняхіна привласнила собі близько семи мільйонів рублів.

Як виглядає юнак, заради кохання якого Софія Ротару посварилася з подругою

Коняхіна за шахрайство отримала шість років колонії суворого режиму, але вже за три роки вийшла на волю за зразкову поведінку. Ольга зізнається, що сподівалася після виходу на волю одразу приступити до роботи та повернутись до звичного життя, однак зробити цього не вдалося. Коняхіна зараз винаймає невелику квартиру в Підмосков’ї, багато чого не може собі дозволити і працює з двома маловідомими артистами.

І хоча преса декілька років поливала брудом жінку, депутат Андрій Разін впевнений, що вона була ув’язнена незаслужено. Нібито Софія Ротару підставила її через коханця, якого приревнувала до концертної директорки.

Як виглядає юнак, заради кохання якого Софія Ротару посварилася з подругою

“Страх небесний, яке у нас в країні відбувається правове беззаконня! Вона вз’їлася на Коняхіну через те, що у них жіночі інтереси не зійшлися. У Софії Михайлівни працював водієм дуже талановитий молодий хлопець Олександр. За наявними у мене відомостями, Ротару була закохана. А Ольга забрала в неї Олександра і зробила з нього співака”

Однак, наскільки його слова відповідають правді, ніхто не знає. Нагадаємо, що зараз Софія Ротару співпрацює з іншим концертним директором – Сергієм Лавровим. Влітку цього року помічник зірки заявив, що через пандемію коронавірусу Софія Михайлівна втратила близько 42 мільйонів рублів. Таку суму співачка могла б заробити на приватних виступах та корпоративах у країнах СНД, проте через закриття кордонів Ротару не змогла прилетіти на свої концерти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.