38-річна Оля Полякова зізналася у близькості з Вакарчуком: після розлучення фронтмен ОЕ бере від життя все

Відома українська співачка Оля Полякова дала інтерв'ю, в якому зізналася, що сильно зблизилася з людиною, чия музика її колись виховувала. Усі деталі в статті.

Цей сезон став особливим для фанатів шоу “Голос країни”. По-перше, Тіна Кароль пішла з проєкту, а по-друге, у ньому з’явилася нова фігура — Оля Полякова. Зірка довго йшла до цього, і варто відмітити, одного разу вже отримала відмову на кастингу.

Історично склалося, що упер блондинці довелося боротися за учасників зі Святославом Вакарчуком, який є її кумиром. Співачка зізналася, що спершу навіть хвилювалася через це, адже вона дуже його шанує і відчуває трепет поруч з ним. І хоча вони вже знайомі понад 10 років, ці відчуття нікуди не ділися.

Оля Полякова зізналася у близькості з Вакарчуком

Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через стан здоров'я
Оля Полякова зізналася у близькості з Вакарчуком

Однак, зіркам вдалося поладнати. Полякова розповіла, що вони з фронтменом “Океану Ельзи” сильно зблизилися під час зйомок. Зірка навіть приносила Святославу домашній сир, який робить своїми руками у заміському маєтку. Про продукт зірки вже знає увесь Instagram, адже вона неодноразово показувала, як його виробляє вдома.

“Але на зйомках ми дуже зблизилися, він виявився дуже зворушливим та крутим чоловіком. Я подарувала йому сир, який приготувала своїми руками”, — зазначила артистка.

Варто відмітити, що про ніжність співака вона імовірно згадала не просто так, адже їй є з чим порівняти. Наприклад, її чоловік Вадим, навпаки, наздоганяв її у лісі. Так пара зберігала тепло в стосунках — за допомогою агресивної гри. Полякова свою чергу не одноразово роздряпувала чоловіку обличчя, щоб дати йому необхідні емоції.

Нагадуємо, минулого року стало відомо, що Святослав Вакарчук розлучився зі своєю дружиною, з якою прожив понад 20 років. Музикант зрадив Лялі, і 2021-го в нього з’явився первісток, якого назвали Іваном. Подейкують, що жінка, яка народила йому дитину є впливовою особою в шоу-бізнесі. Її ім’я Євгенія Яцута. Однак інформація не підтверджена.

Схожі статті