74-річна Софія Ротару зачинилася в особняку з охороною і не контактує навіть з сестрами: стала бабусею-самітником

Відома українська співачка Софія Ротару зачинилася від світу у себе в особняку і намагається взагалі не контактувати з зовнішнім світом. Усі деталі в статті.

Легендарна українська співачка Софія Ротару завжди проводила активну концертну діяльність, тому початок пандемії їй дався як нікому складно. Дійшло до того, що зірка ледь не розплакалася на камеру, коли розповідала про відсутність у неї виступів.

Софія Ротару була заміжня двічі
Софія Ротару зачинилася в особняку з охороною і не контактує навіть з сестрами

Така реакція абсолютно не дивна, адже Софія Михайлівна присвятила своїй справі життя і хоче насолоджуватися нею стільки, скільки може. Тим не менш світ поступово повертається до колишнього життя, і Софія Михайлівна час від часу виїжджає на приватні замовлення.

Варто відмітити, що не так давно її рідна сестра Аурелія Ротару давала інтерв’ю, в якому зізналася, що легенда естради постійно сидить вдома і майже не виїжджає. З сестрами вони не бачаться. Співачка дзвонить їм по телефону. Теж саме стосується розваг: зірка не зацікавлена у ресторанах та подібного роду закладах і заради цього не покидає свого імення.

Софія Ротару зачинилася в особняку з охороною і не контактує навіть з сестрами

Софія Ротару влаштувала скандал з подругою через свого молодого коханця
Софія Ротару зачинилася в особняку з охороною і не контактує навіть з сестрами

Однак у зірки є хобі, яке здатне витягти її з дому. Це риболовля. У співачки немає власного ставку, тому вона виїжджає на природу. Ба більше, минулого року вона рушила до Італії, де провела разом сім’єю цілий місяць. Вочевидь, для зірки дуже важливо проводити час саме з родиною. Зараз вона живе разом зі своїм сином, невісткою та онуком. Імення з власним садом та цілодобовою охороною служить їм домом. Також рідна сестра зірки зізналася, що Софія Михайлівна вже 20 років ні з ким не зустрічається. Після смерті її чоловіка Анатолія воно так і не змогла знайти іншого.

Схожі статті