|
05.02.2022 12:57

Дружина і мати трьох дітей Григорія Решетніка Христина розповіла правду про ведучого: “Гріша пропав на тиждень”

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік має міцну родину та прекрасну дружину, яка набрала популярність в інтернеті і тепер може розповісти глядачам дещо цікаве про свого благовірного.

З появою соціальних мереж життя багатьох українських зірок, а також їхніх других половинок як ускладнилося, так і спростилося у деяких аспектах. Наприклад, благовірна Григорія Решетніка Христина почала розвивати власний мікроблог, з якого тепер має дохід, і доволі немаленький.

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла правду про телеведучого

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла правду про телеведучого

Зазвичай її контент присвячений темі побуту у зірковій квартирі, вихованню спадкоємців знаменитості, а також подорожам та іншим незначним речам, за якими деяким користувачам вельми цікаво спостерігати.

Час від часу вона влаштовує певні конкурси, загадки і всіляко взаємодіє зі своєю аудиторією. Наприклад, днями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона описала декілька фактів про себе та свого чоловіка, і попросила вгадати, що з цього правда.

Серед пунктів знаходилася розповідь про те, що після знайомства з нею Григорій зник аж на тиждень. Фанати пари впевнені, що цей факт є абсолютною правдою.

Навіть якщо це істина, то як показує досвід, зараз телеведучий нікого не бачить окрім своєї коханої. До речі, в ексклюзивному інтерв’ю, яке він давав Олицькій, він відмовився згадувати свою попередню обраницю. І просто додав, що він радий, що доля звела його саме з Христиною. Зірка натякнув, що якби не зустріч з його майбутньою дружиною, можливо усе те, що в нього є, ніколи би не з’явилося.