Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина повідомила з лікарні, що їй гіршає: “Я звідти не вийду”

Дружина молодого виконавця Романа Сасанчина Іванна розповіла, як зараз почувається і що відбувається у лікарні, де вони на даний момент лікуються на стаціонарі з малюком.

Дев’ятнадцятирічний переможець вокального телевізійного шоу “Голос країни” Роман Сасанчин два місяці тому став батьком вперше. У хлопця народилася дівчинка, яку назвали Елізабет.

Роман Сасанчин не може переїхати з родиною у подаровану в Голосі країни квартиру
Дружина Романа Сасанчина повідомила з лікарні, що їй гіршає

Та на жаль, приємна подія була затьмарена труднощами. Спочатку захворіла мама дівчинки Іванна. У молодої жінки були проблеми пов’язані з годуванням. Потім з’ясувалося, що вся сім’я захворіла на ковід. Елізабет та її неньку забрали на швидкій до лікарні.

Дружина Романа Сасанчина повідомила з лікарні, що їй гіршає

І поки Роман чекає на кохану та свою дочку вдома, їм не кращає. Нещодавно Іванна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скаргу на самопочуття. Дівчина зізналася, що в неї другий день поспіль дуже сильно болить живіт, а її донечка не хоче злазити з рук, тому її перебування в палаті перетворюється на кошмар.

Дружина Романа Сасанчина повідомила з лікарні, що їй гіршає. Скріншот особистої сторінки і ванни

“У мене вчора почав живіт боліти дуже, а сьогодні вже так болить, що не витримує. Малишка з рук не злазить, вже третю ніч ходимо по палаті туди-сюди. Сподіваюся, що сьогодні зможуть пустити додому. Якщо сьогодні ще цілий день і вечір на руках буде, то я точно звідси не вийду, а виповзу”

Варто відмітити, що батьки обидвох молодих людей майже їм не допомагають. Іванна дотримується думки, що вони народжували малюка для себе, і тому не мають просити допомоги у бабусь та дідусів. При цьому Іванна також взяла на себе відповідальність за догляд за своєю племінницею Міланкою, мама якої не відповідально поставилася до материнства.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.